Italijani javljaju: Dejan Stanković prvi favorit za klupu Sampdorije!

Ovo bi mu bio prvi posao otkako je dao otkaz u Crvenoj zvezdi

  • 20
Dejan Stankovic, Kzn Crvena zvezda Foto: Nikola Anđić

Dosta vremena unazad se pominje potencijalna selidba Dejana Stankovića u Italiju, gde bi mogao da preuzme neku od ekipa u Seriju A. Dugo se pričalo da bi to mogla da bude ekipa Intera, ali se čini kao da je bliži klupi Sampdordije, pošto tako tvrde italijanski novinari!

Prvi sa ovom informacijom je izašao poznati novinar Đanluka Di Marcio, koji kaže da je Sampdorija opasno zagrizla za bivšeg trenera Crvene zvezde, pošto je otpustila svog dosadašnjeg trenera posle poraza od Monce (3:0), pa su se odmah okrenuli ka Srbinu, koji iza sebe ima dve osvojene duple krune, dok je tu istu informaciju potvrdio i Alfredo Pedula, novinar Gazete.

Njih dvojica tvrde da su i kontakti uspostavljeni, ali i da postoje i rezervna rešenja.

Di Marcio kaže da Sampdorija u svom rukavu ima i alternative u vidu Danijelea De Rosija i Aurelija Andreacolija, ali da su oči ove ekipe uprte ka srpskom stručnjaku. Stanković iza sebe stvarno ima i dostojan pedigre trenera u Seriji A.

Proveo je skoro tri sezone u Crvenoj zvezdi, a uspeo je da osvoji dve duple krune, dok je i u Ligi Evrope imao veoma dobre partije protiv Milana i Glazgova, gde su nijanse odlučivale. To je zaokupiralo pažnju i Intera, ali nećkanje sa otpuštanjem Simonea Inzagija će im ipak uskratiti mogućnost da dovedu Srbina na svoju klupu, po svemu sudeći.

Video: Marko Materaci krenuo na srpskom kad je spomenuo Dejana Stankovića: Zovem ga Brate moj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    3. oktobar 2022 | 23:40

    sa trenutno zadnjeg mesta moze samo da ih prebaci u drugu ligu. a moze da se dogovori sa zvezdom da igraju zajedno na turniru mesne zajednice zaklopaca

  • DDF

    4. oktobar 2022 | 00:27

    Po svemu vidjenom do sada i sta se desava u Sampdoriji,na kraju sezone navijaci Djenove"prosetace sanduk"ulicama grada,povodom ispadanje Sampdorije u SERIJI B...🙄🙄🙄

  • Chriss23

    3. oktobar 2022 | 23:21

    Ljudi, bice katastrofa ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA