≫ 

Partizan silan u Zaplanjskoj: Crno-beli "demolirali" Voždovac sa četiri gola i odradili posao pred Keln

 ≫ 

Sjajna partija Petrićeve čete pred novi meč sa nemačkim klubom u Ligi konferencija

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Semajlirane_pufne
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Beograd Srbija

    09. oktobar 2022 | 23:05

    -Da je sad ovoj ekipi bio Sejduba Suma i Takuma Asano, u paru sa Nathom i Dijabateom i trener da bude Gordan Petric, ni drzavni projekat nebi nista uradio na terenu protiv Partizana, jer oni ni sa ovom ekipom veze nemaju da igraju niti timovi nase lige, sa njima ne igraju na 100% svojih mogucnosti kao protiv Partizana to svi vidimo, nismo slepi ni ludi jer taj isti Ferencvraos imao mozda lose vece i nije ima islo, i sad ljudi cekaju istu ekipu na domacem terenu i bice totalna druga igra, u 100 % sansi mi smo dali jedan gol a moglo je biti 0-4 za Partizan protiv Kelna, al sta je tu je idemo dalje spremimo se za Keln pa da pobedimo naravno. Citamo ovde bezveznjake kako Partizan igra sklanjalice, a jeli klinjo slinava koja vam je utakmica po redu koju igrate kao domacini, pazi vidi cuda Partizan vec 90% utakmica igra kao gost a drzavni projekat kao domacin 100% utakmica, jel to zreb radi namerno ili FSS namesta Partizanu samo da putuje i bude gost jeli, znaci Partizanu neko namesta da non stop bude gost u cirkus ligi.

  • dragan

    09. oktobar 2022 | 22:41

    Plasim se tog kelna,samo da ne prodjemo kao protiv auzburga pre par sezona,kada smo ih u nemackoj TOTALNO nadigrali,i mislili smo u revansu na jna.samo da odradimo posao,unistio nas je u sred beograda onaj bibadilja dali su nam tri komada,plasim se da cemo i protiv kelna ovako da zavrsimo😕😕🤔🤷‍♂️😞

  • Realan decko

    09. oktobar 2022 | 22:18

    Najiskrenije, Partizan gubi lagano od Kelna, videcete jako brzo. Gledao sam utakmicu sa Vozdovcem i ovo je sramota, Partizan je imao mnogo manji budzet od Zvezde, i razlika je ocigledna na strani Zvezde, mnogo vise kvalitetnih igraca. Brzo ce derbi i ako treneri za promenu budu hrabri, razlika ce se pokazati kao u snegu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA