≫ 

"Mene bi bilo sramota da dovedem onakvog igrača": Rade Bogdanović opleo po skautingu Zvezde i Kulibaliju

Bivši napadač je imao svašta da kaže na račun crveno-belih

  • 58
Rade Bogdanović Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi od Ferencvaroša u Mađarskoj sa 2:1. Poraz koji boli crveno-bele, pogotovo zbog što su pre samo sedam dana slavili sa 4:1 u Beogradu, dok su ovim porazom došli i na prag ispadanja iz Evrope. Zbog svega toga je i Rade Bogdanović, stručni konsultant RTS-a dao svoje zapažanje.

Rade Bogdanović je bivši centarfor, koji je u svojoj karijeri igrao za brojne ekipe između kojih se posebno ističu Atletiko iz Madrida, Verder iz Bremena, kao i Željezničar.

Posle utakmice, Bogdanović je istakao i ključni problem Crvene zvezde za ovaj poraz, a to je loše odrađen prelazni rok, kao i to da je Zvezda ušla u Evropu bez pravog napadača, izrekavši da je Kalifu Kulibali puki promašaj.

- Nisu dobro odradili letnji rok. U boj ka Ligi šampiona se ne ide bez centarfora... Kupili su centarfora, života mi, mene bi bilo sramota beogradskom kaldrmom prošetati a da kupim onog Kulibalija u 31-32 godini.

Video: Navijači Ferencvaroša zagrmeli na zagrevanju i zapalili baklje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ale ale ale oooooooo

    13. oktobar 2022 | 23:41

    Rade je ziva legenda, svaka cast na svakoj izgovorenoj reci nakon utakmice!!!Problemi jesu strukturalni, izbor trenera je vrlo upitan. Imamo NAJGORI SPIC SVIH VREMENA!!!Zna se ko je za sve to kriv, zna se godinama, pa niko ne reaguje. Pa taj Terzic je preko puta sebe imao PRIJOVICA, koji je dosao kod njega u kancelariju da potpise ugovor na 3 god, kome je Terza TRAZIO 30%, odnosno 750.000 evra!!!!!Sta li nam onda radi sa Kangvom, Kulibalijem, Bukarijem, Dionijem, Risairom i drugima, ako SRPSKOM REPREZENTATIVCU TRAZI 30%!!!??????Dok se ne resimo lopova u tandemu TERZIC-MRKELA, nece od nas biti nista!!!!!

  • Sale

    13. oktobar 2022 | 23:54

    Tako je Rade, pravog i poštenog čoveka bi bilo sramota, a ove koji imaju đon obraz, neće to puno da pogodi!

  • on-je

    13. oktobar 2022 | 23:53

    Svaka ti je na mjestu Rade legendo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA