Zvezdina budućnost jarko sija: Grafičar slavio, lepotice Mituljikića i Kneževića presudile Vršcu

S obzirom na to da oboijica imaju tek 19 godina...

  • 2
Grafičar, VRšac Printskrin: Youtube / ZvezdaTV

Fudbaleri Grafičara su uspeli da se vrate na pravi kolosek i vežu drugu pobedu u Prvoj ligi Srbije posle serije nešto lošijih rezultata. Grafosi su bili bolji od Vršca na gostujućem terenu sa 2:0, dok su golove postigli imenjaci Nikola Knežević i Mituljikić.

Veliki favorit pred ovu utakmicu je bila ekipa Grafičara, pošto se ekipa sa Senjaka trenutno nalazi na 2. pozciji u prvenstvu, čime su iz IMT-a najkonkretniji takmaci za ulazak u viši rang. S obzirom na to da ovu ekipu pretežno čine mladi Zvezdini fudbaleri, utome je i ovaj uspeh znatno veći.

IMT je pred ovu utakmicu Grafičara i Vršca uspela da ode na šest bodova razlike, ali uz meč više, što je samo stavilo pritisak na mlade momke iz Grafosa, ali su se oni svojski izborili s njim.

Dva gola su delo i dva Zvezdina deteta, Nikole Mituljikića i Nikole Kneževića, dok se ne zna koji je lepše postignut. Prvi je mrežu zatresao Knežević sa nekih 20-ak metara iskosa.

Dok ga je skoro prekopirao i Mituljikić nešto kasnije, u samom finišu utakmice.

Video: Gol Grafičara protiv Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA