≫ 

Pogledajte pobednički gol Zvezde u 97. minutu: Pešić brži od pištaljke, za delirijum crveno-belih!

Čair je video potpuno ludu utakmicu

  • 27

Napeto je bilo danas na "Čairu", više hiljada ljudi, ljubitelja fudbala, ultrasi oba tima, svedočili su jednoj od najneizvesnijih i najuzbudljivijih utakmica Superlige koja je na kraju, u 97. minutu, rešena pobedom Zvezde nad Radničkim - 2:1.

Zvezdin junak zove se Aleksandar Pešić koji je bio dvostruki strelac danas, igrom sudbine u svom rodnom gradu, a bez dileme pamtiće dugo pogodak koji je postigao duboko u nadoknadi vremena, za trijumf i mirniji nastavak šampionske trke.

Prethodno, Radnički je ostao bez dva igrača, crvene kartone dobili su Jamkam i Etong, što je dodatno oslabilo defanzivu Nišlija, ali se Radnički junački držao sve do samog kraja.

Delovalo je da Nišlije mogu odoleti silnim načetima Beograđana koji su se ređali...

I onda, u bukvalno poslednjim trenucima meča, Mustafa je glavom ubacio pred gol, Katai je na isti način proigrao Pešića, a ovaj bio najsnalažljiviji i smestio je u dalji ugao danas sjajnog Dragana Rosića, za deliririjum Beograđana.

Video: Ovim golom je Zvezda povela protiv Radničkog u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA