"Pobeda u poslednjem minutu daje draž fudbalu": Milojević zadovoljan izdanjem Zvezde, hvalio navijače i klupu

Trener crveno-belih je posle utakmice imao samo reči hvale

  • 7

Mogu da odahnu fudbaleri Crvene zvezde koji su uspeli da izvuku pobedu protiv Radničkog u Nišu u 97. minutu meča (2:1), kada je posle gužve najspretniji bio Aleksandar Pešić koji je glavom savladao maestralnog Dragana Rosića.

Ovaj meč je za mnoge važio i kao derbi kola, iako je Zvezda u prvom susretu ove dve ekipe slavila sa 4:0 na Marakani, sada nije bila takva situacija, na šta se okrenuo i trener crveno-belih, Miloš Milojević.

- Utakmica koja može da ponese epitet derbija. Ekipa Radničkog ima kvalitet i situacija na tabeli nije u skladu s tim. Pružili su dobar otpor, ali smo mogli da rešimo pitanje pobednika i ranije, ipak, momci su verovali do poslednjeg trenutka i izgarali na terenu, a to se vratilo. To je jedini put za nas. Svidela mi se energija, način na koji su igrači s klupe ušli... Pobeda u poslednjem minutu svakako daje draž fudbalu - ističe Milojević, koji se potom osvrnuo i na meč u Ligi Evrope.

- Bitna pobeda pred meč Lige Evrope, ali o tome ćemo da razmišljamo sutra. Neka večeras momci budu ponosni, jer nije lako pobediti u Nišu. Radnički ako ovako nastavi da igra, svima će biti težak rival, pogotovo na domaćem terenu - rekao je Milojević.

Ono čime se još može pohvaliti Zvezda jeste i velika podrška njihovih navijača, koji su pevali svih 90 minuta i davali im podršku i vetar u leđa.

- Mi smo bez njih kao čovek bez duše i srca, i mnogo nam znače. Možda sam preterao što sam otrčao ka njima posle gola, ali hteo sam da smirim Borjana jer je imao žuti. Bez mene mogu ako dobijem crveni, al bez igrača teško

Video: Neverovatan gol Zvezde u 97. minutu za pobedu protiv Radničkog u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxa

    23. oktobar 2022 | 20:48

    Sram te bilo! Beži

  • Brut

    23. oktobar 2022 | 19:53

    Da nije bio u 97min, bio bi u 115min. E nasta ste spali, a utakmica 4 min produzena.

  • 007

    23. oktobar 2022 | 19:44

    Klipane imas srecu sto je sudija produžio dok ne date gol!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA