"Razgovaraćemo s Borjanom, publika ga je provocirala pa je tako reagovao": Milojević brani svog kapitena

Borjan je imao malo nesuglasica sa publikom i igračima Radničkog na samom kraju

  • 7
Miloš Milojević, FK Crvena zvezda Printskrin: MozzartBet Superliga Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili u Nišu protiv Radničkog sa 2:1 i to pogotkom u 97. minutu preko Aleksandra Pešića koji je iskoristio gužvu u kaznenom prostoru. Trener crveno-belih, Miloš Milojević, istakao je posle meča da je ovo način kako se titule osvajaju.

Milojević je apostrofirao i taj način kako je Zvezda stigla do pobede posle velike borbe, gde je Radnički u dobrom delu bio i konkretniji rival, gde su se branili i vrebali iz kontra-napada.

- Čestitam kolegi Lalatoviću na dobro pripremljenom i odigranom meču. To što je karakterisalo meč je to da je bio jako sadržajan, dobar intenzitet, pokušali smo i u prvom poluvremenu da otvorimo sa par dobrih situacija. Jednostavno je teško igrati protiv čvrste i dobre ekipe Radničkog.

- Radnički je podsetio na najbolje periode svojih igara kod kuće. Postigli smo lep gol, imali kontrolu, a onda je usledila jedna nonšalantnost da lopta završi iza Borjana. Jeste bilo napeto, neizvesno, ali to ssu derbi utakmice. Radnički po svemu dosad zaslužuje nešto bolje, bolji plasman i biće tmao. Ovo je način na koji se osvajaju titule, da se igra do zadnjeg minuta da se igra s tom energijom i tim entuzijazmom.

Trener crveno-belih se potom osvrnuo i na to da je pobednički gol postignut u 97. minutu, na samom kraju meča, dok se osvrnuo i na ponašanje Milana Borjana, koji je ulazio u klinč sa fudbalerima Radničkog, ali i sa publikom na stadionu.

- Ja mislim da jeste veća draž pobede ovako, ja volim ovakve mečeve. Mislim da je bitno i za karakter i za sve, znači puno zato što su momci uložili trud, ne može uvek da bude 2:0 u 15. minutu, to je iskustvo i škola za nas - rekao je o pobedničkom golu, da bi se okrenuo i ka Borjanu.

- Znate kako, da ne opravdavam i ne kudim nikog, svakako ćemo razgovarati s njim. Znam Nišku publiku dugo, sticajem okolnosti sam bio tu na tribinama na mlađim kategorijama, znam da znaju da budu provokativne, da ne kažem težu reč. Žalio se na provokaciju, u jednom trenutku su emocije preovladale, razum je ostao i onda je bilo super tenzično, što ne priliči svakako, ali ne mislim da je ništa loše uradio. U svakom slučaju pričaćemo s njim. To je fudbal, to su emocije, sve nas ponese i atmosfera i publika koja je bila sjajna.

Radnički je u 91. minutu ostao i bez drugog igrača, što je prema Milojeviću dosta i značilo njegovoj ekipi

- To je hipotetičko pitanje, šta bi bilo kad bi bilo. Verujem da bi ostao remi da su ostali sa 10 igrača, ali svakako je lakše kad nisu kompletni

Da li ste računali na ovoliku energetsku potrošnju?

  • Da li ste računali na ovoliku energetsku potrošnju?

- Jesam, znam kako igra Radnički, znam kako igra Lalatović, on pravi dobre rezultate sa svim ekipama, nije lako. Svako ko misli da će igrati lako ovde, znao sam i nisam ih štedeo, ne štedim nikog, imam četiri dana do Trabzona i ko bude spreman igraće.

Video: Milojević dobio 2 pojačanja u stručnom štabu: Vujadin Savić i bivši selektor Švedske pomoćnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    23. oktobar 2022 | 22:42

    trebao bi da bude kulturnij od tih dzabalebarosa sa tribine a ne da se spusta na njihov nivo

  • 6+4+3=2

    23. oktobar 2022 | 22:44

    da li postoji jos neki trener koji bi pristao na odluku nekih da mu na mestu sentarfora igra lik koji je u 2022 giodini do sada odigrao 42 utakmice a postigao neverovatnih 12 golova

  • Djoka

    24. oktobar 2022 | 13:22

    Pazite se . Iza Borjana stoji Kanadska ambasada. Bljak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA