≫ 

Moćne scene u Buenos Ajresu: Navijači Boke napravili totalnu ludnicu i atmosferu za pamćenje posle titule

Fudbal u Argentini je čista emocija

  • 2
FK Boka Juniors Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Boka Juniorsa osvojili su titulu u jednoj od najneizvesnijih fudbalskih sezona u Argentini, a navijači plavo-žute strane Buenos Ajresa, napravili su atmosferu za pamećenje i u transu proslavili veliki uspeh. 

Fudbal u Argentini je mnogo više od igre, mnogo više od sporta i mnogo više od takmičenja. Fudbal u Argenitni je čista emocija. Tako je bilo i protekle večeri, pošto je odluka o šampionu pala u poslednjem kolu, a Boka Juniors je uspela da se domogne trofeja.

Tako, čuvena Bombonjera je proključala po ko zna koji put, a slavlje navijača nastavilo se na ulicama Buenos Ajresa.

Video: Navijači prate Boku na Kopa Libertadores

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joja

    24. oktobar 2022 | 09:13

    Da se prvo zahvale najljucem rivalu Riveru, sto je pobedio Racing drugoplasiranu ekipu, inace direktnog Bokinog rivala za titulu! Da je Racing juce dobio,a vodio je 1-0 nosta od titule za Boku. Tako da dubok naklon za River Platu komotno su mogli da puste Racung i tako ostave Boku bez titule

  • Bata

    24. oktobar 2022 | 15:14

    Ovo nema veze sa fudbalom. U Argentini u poslednjih 10 godina nema gostujućih navijača! U čemu je svrha takvog fudbala? A naši tzv komentatori samo napumpavaju bez idejnu atmosferu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA