"Večeras se u Subotici dogodila pljačka": Grme iz Spartaka posle meča sa Mladošću, optužbe na račun sudije

Marko Srećković delio je pravdu na tom meču

  • 8
FK Spartak Subotica Foto: MN Press

Ređa se saopštenje za saopštenjem u Superligi Srbije. Nezadovoljstvo je bilo veliko nakon utakmice Spartaka i Mladosti iz Lučana danas koja je završena rezultatom 1:1 u taboru domaće ekipe, da su iz Subotice izdali zvaničan proglas gde su taksativno nabrojali šta im se to nije dopalo.

I ne samo to, nazvali su to pljačkom! Ukazali su na duel iz 30. minuta kada sudija Marko Srećković nije pokazao na penal kada su se sudarili napadač domačih i golman Mladosti. Oni tvrde da je kontakt postojao, ali se VAR soba - nije oglasila.

Saopštenje Spartaka vam prenosimo u celosti.

- Večeras se u Subotici desila pljačka! Glavni sudija Marko Srećkovic u tandemu sa VAR sudijom Stankom Ostraćaninom, bili su, nažalost, glavni akteri večerasnje utakmice u kojoj Spartaku nije bilo dozvoljeno da dođe do pobede, koju je po svemu prikazanom itekako zaslužio. Očigledan penal za Spartak, na isteku 30. minuta, sudija Srećković možda "nije video", ali je neobjašnjivo da je VAR soba ostala nema. Da je došao sa idejom da pokrade Spartak, sudija Srećković pokazao je i u 58. minutu, kada je dosudio nepostojeći penal za Mladost, i to nakon što je pustio prednost od šest sekundi?! Iako je ova odluka promenjena nakon intervencije VAR sobe, zaključak je jasan.

- Očigledan penal za Spartak se ne sudi čak ni nakon gledanja usporenog snimka, ali se nepostojeći penal za Mladost iz Lučana svira bez razmšljanja! Protiv Spartaka je ove sezone svirano pet penala, dok u našu korist nije sviran niti jedan! Večerašnji lopovluk, u režiji pomenutog sudijskog dvojca, je dokaz da neko sistemski radi protiv nas, u nameri da nas izbaci iz lige, ali u tome neće uspeti! Spartak više neće ćutati! Ovim putem pozivamo sudijsku organizaciju da pokaže svoj integritet i najoštrije sankcioniše izvršioce nedela - stoji u saopštenju Spartaka.

Video: Ovo je sporni snimak na koji se Partizan poziva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    24. oktobar 2022 | 23:12

    Iza svega u ovoj Drzavi stoji samo jedan covek koji sve zna i u sve se mesa. To je postalo jasno i vrabcima na granama.

  • Srky

    24. oktobar 2022 | 23:09

    Svaka utakmica koja se dokaze da je neki klub ostecen tamo nekom "greskom" sudija da se ponovi a ne da sve ostane na "gresci". Sta ima osteceni klub od saopstenja da je sudija pogresio, nije on pogresio vec direkno ucestvuje u krajnjem ishodu sto se sampiona tice. Takodje svakog takvog sudiju kazniti minimum godinu dana pauziranja, jel pored var tehnologije greska ne sme da postoji, ode fino pogleda snimak a ne da odbija da gleda kao sinoc onaj stolar sto je sudio Partizanu pa Javoru poklonio penal a Partizanu cist nije svirao, gde je da 2 gola potpomogao gostima.

  • 4-3-2-1

    25. oktobar 2022 | 00:39

    Kakva odvratna liga. Svi se samo žale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA