≫ 

Alarm za Piksija i Srbiju: Vlahović u suzama na klupi zbog povrede mišića

Nadamo se da je, ipak, sve u redu sa našim napadačem

  • 4
Dušan Vlahović

Foto: Tanjug/AP

Kad pomislite da sa Juventusom ne može gore od svega onoga što prikazuju na terenu, shvatite da je to preuranjen zaključak jer od goreg, kada je ovaj tim u pitanju, uvek može biti još gore. Alegrijev tim je potučen od Benfike 4:3 u Lisabonu i eliminisan iz daljeg takmičenja u Ligi šampiona, a možda je - to je ono gore od goreg - na neko vreme izgubio i Dušana Vlahovića.

Srpski reprezentativac, strelac jednog gola za Juve sinoć, izašao je iz igre u 70. mitnutu zbog, kako se čini, povrede o čemu svedoče i suze na njegovom licu pošto je seo na klupu dok je jedan član stručnog štaba, verovatno lekar, razgovarao sa njim.

Moguće da su suze i očajan izraz lica bili i od nemoći zbog rezultata, ali vrlo brzo su pojedini italijanski mediji obnarodovali da je Vlahović doživeo povredu aduktora (primicač) i da je to razlog što je morao van terena.

Nadamo se da je sa našim reprezentativcem i jednim od najvažnijih Piksijevih aduta sve u redu, da povreda nije teže prirode i da ne zahteva duži period oporavka, te da ćemo ga u najskorije vreme ponovo videti u akciji.

Mundijal u Kataru kreće za manje od mesec dana i zaista bi bili loša vest ako bi Vlahoviću bila propisana duža pauza za saniranje ove inače nezgodne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA