≫ 

Voša sprečila čudo Zvezdine filijale: Promašili su sve penale kao Partizan

Nisu uspeli Grafosi, koji su imali sve u svojim rukama

  • 2
Grafičar Foto: Printscreen You Tube/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su nakon boljeg izvođenja penala prošli dalje u duelu protiv Grafičara.

Zvezdina filijala je bila blizu čuda i istorijskog rezultata, pošto je golom Mituljikića vodila sa 1:0 od 48. minuta.

Ipak, Grafose je rastužio Nikola Čumić, koji je u 86. minutu pogodio za konačnih 1:1, što je značilo da će o prolasku dalje odlučivati penali.

Penal drama pripala je Vojvodini, pošto su precizni bili Uroš Nikolić, Dejan Zukić i Nemanja Nikolić, dok su kod Grafičara sva tri izvođača promašila udarac sa bele tačke, pa su ispali iz Kupa na identičan način kao Partizan, kome se takođe desilo da u ovoj fazi takmičenja završe učešće nakon svih promašenih udaraca u penal seriji.

Pored Vojvodine, plasman u osminu finala obezbedili su još: Crvena zvezda, Metalac, Radnički Sremska Mitrovica, Čukarički, Spartak, Napredak, Radnik, TSC, Jagodina, Radnički Niš, Radnički Beograd, Mladost GAT, Kolubara, IMT i Železničar Pančevo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alessandro

    1. novembar 2022 | 19:47

    Nadigrali klinci Vojvodinu, demonstrirali talenat i napadački fudbal, promašili dosta dobrih šansi a Voša prošla na sreću i iskustvo mada su se i oni ispromašivali. Ne vidim razlog da Srnić, Gobeljić, Kulibali i pre njih Falko, Bakajoko i slični ovoj deci zauzimaju mesto u prvom timu Zvezde!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    1. novembar 2022 | 19:32

    Испустили сте партизан? Допишите што пре😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA