≫ 

Prve reči Borjana posle debakla od Monaka: "Prvo da krenem od sebe..."

Kapiten crveno-belih smatra da njegova ekipa nije bila na nivou, kao ni on sam

  • 34

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan istakao je da njegova ekipa nije bila na nivou na utakmici u kojoj je poražena od Monaka sa 4:1, čime je završila učešće u Evropi za ovu sezonu.

Odbrana Zvezde je na ovom meču bila izuzetno loša, a sve je počelo greškom upravo Milana Borjana u petom minutu, kada je poklonio Kevinu Volandu prvi gol.

- Dobro smo se pripremali, taj prvi gol nas je poremetio. Šta da kažem. Veoma kvalitetna ekipa, brza i jaka. Nama je falila ta brzina danas, da povežemo nekoliko pasova. Primili smo olako golove na naše greške, prvo da krenem od sebe. Ostaje žal što nismo prošli dalje, moramo da se skoncentrišemo na domaće prvenstvo i da osvojimo duplu krunu.

Delovalo je u jednom momentu da Zvezda može da "zakuva" kada je Pešić zatresao mrežu, ali se ispostavilo da je bio u ofsajdu, pa je VAR poništio njegov gol.

- Taj VAR generalno ubija fudbal i tu strast i energiju i radost i sve. Šta da radimo, bio je ofsajd, glava gore idemo dalje. Možda nas je i to dotuklo, imali bismo neku energiju. Nije bio naš dan danas, sada idemo dalje.

Odao je Borjan na kraju počast navijačima Zvezde, koji su uprkos porazu gromoglasno pevali pred igračima.

Naši navijači po ko zna koji put pokazuju koliko su veliki. Oni su naš 12 igrač. Znam da su proputovali mnogo, žao mi je što im nismo vratili pobedom, ali idemo dalje, probaćemo da se skoncentrišemo na prvenstvo, imamo još tri utakmice do pauze i da ih obradujemo duplom krunom ove sezone.

Video: Navijači Zvezde bodre igrače posle poraza od Monaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulidža

    3. novembar 2022 | 22:16

    Ma kakvi bre francuzi, sad svi na žurku na splav i obavezno da kačite slike iz provoda na facebook i instagram, kao onomad na Gobeljinom rođendanu dva dana nakon ispadanja od Makabija.

  • Ja

    3. novembar 2022 | 22:24

    Tako je Borjane prvi ti odlazi pa ostali za tobom

  • Snežka

    3. novembar 2022 | 21:55

    Prvo kreni od mene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA