Loznica srušila lidera, pa slavila uz hit Seke Aleksić: Grafičaru se sve "pomešalo" na zapadu Srbije

Veoma dobre utakmcie viđene su u Prvoj ligi Srbije

  • 0
FK Loznica, Prva liga Srbije

Printskrin: Instagram / ftbl.serbia

Nastavljene su utakmice u Prvoj ligi Srbije, a lider se okliznuo u Loznici u veoma uzbudljivoj utakmici. To je iskoristio IMT i preuzeo je prvu poziciju, pa je samim tim i nastavak ovog takmičenja učinio zanimljivim.

Ono što je posebno interesantno i malo čudnije na onu uštogljenu naviku jeste to da je viđeno dosta golova tokom ovog podneva u Prvoj ligi Srbije. Čak 15 golova je viđeno na pet utakmica, dok je ostalo i još nekoliko da se odigra.

Najveća goleada viđena je u Beogradu, gde su fudbaleri IMT-a slavili protiv Trajala sa 3:2, Loznica je načinila možda i najveće iznaenanđenje savladavši Grafičar na svom terenu sa 2:1, a umeli su to i da proslave na interesantan način, uz hit Seke Aleksić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Rad je poklekao na svom stadionu protiv Jedinstva sa Uba (1:2). Kiks Grafičara je iskoristio i Železničar iz Pančeva koji se izjednačio na tabeli sa njima pobedom protiv Novog Sada i sada imaju po 34 boda na deobi drugog mesta.

Dok je u meču sa čak četiri crvena kartona ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice slavila protiv imenjaka sa Novog Beograda sa 2:1.

Standings provided by Sofascore

Video: Ovo je meč zbog kog su Smederevo i Kabel kažnjeni zbog nameštanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA