≫ 

Evo kako izgleda uzdanica Hrvatske za Katar posle stravične povrede

Defanzivac je podelio sliku sa pratiocima na društvenim mrežama

  • 0
Joško Gvardiol nakon povrede Foto: Instagram.com/josko_gvardiol

Mladi defanzivac hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol je na susretu između Lajpciga i Frajburga doživeo prelom nosa, posle strašnog sudara sa saigračem Vilijem Orbanom.

Hrvatski internacionalac je stradao u 17. minutu meča, nakon što se sudario sa saigračem, a nakon nekoliko minuta ukazivanja pomoći, morao je da napusti teren, te je hitno prebačen u bolnicu.

Nakon pregleda, lekari su utvrdili da je Gvardiol doživeo prelom nosa. Talentovani defanzivac je na društvenim mrežama sa svojim pratiocima podelio sliku, na kojoj se vidi koliko je zapravo ozbiljna njegova povreda.

Trener Lajpciga Marko Roze se oglasio po završetku meča i rekao da je najverovatnije reč o prelomu nosa.

- Čuo sam da ima slomljen nos. Oko mu je natečeno. Izgleda kao bokser nakon dvanaeste runde u teškoj kategoriji -  rekao je trener Lajpciga nakon pobede.

Hrvati su najviše strahovali jer je do Mundijala u Kataru ostalo još samo 10 dana, ali je doktor "Vatrenih" otkrio da će defanzivac moći da igra nesmetano uz zaštitnu masku na licu.

Hrvatska je u Kataru u grupi F sa Belgijom, Kanadom i Marokom.

Video: Najvrelija hrvatska navijačica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA