≫ 

Horor u Argentini: Fudbaler izvršio samoubistvo nakon što prvoligaš nije hteo da produži ugovor sa njim

Strašan gubitak mladog života

  • 0
Samjeul Reboljo Foto: Facebook - Printscreen

Teške vesti stižu iz Argentine, gde se mladi fudbaler Samjuel Reboljo (20) samoubio nakon što je njegov tim Aldosivi saopštio da neće više računati na njega i da neće produžiti postojeći ugovor.

On je u tim stigao prošle sezone, prethodno nastupavši u nižim ligama. Odigrao je nekoliko mečeva sa rezervnim timom u četvrtoj ligi pre nego što je klub odlučio da ne planira da nastavi saradnju.

To je jako teško palo Rebolju, koji je očekivao da potpiše svoj prvi profesionalni ugovor sa argentinskim prvoligašem. U Aldosiviju su smatrali da nije dovoljno spreman što ga je navelo na strašan čin zbog kojeg se oglasio i klub.

- Iz kluba Atletiko Aldosivi duboko žalimo zbog smrti Samjuela Rebolja, igrača koji je bio deo našeg kluba prošle godine. Čelnici, treneri, kolege i prijatelji opraštaju se od njega prisećajući ga se kao odličnu osobu, koja je uvek bila posvećena klubu, te upućuju izraze saučešća njegovoj porodici i najmilijima - saopštili su iz Aldosivija.

Njegov otac Hoze se od svog sina oprostio na Fejsbuku, istakavši neopisivu bol posle teške vesti o samoubistvu.

- Ostavio si bol koji nikada neće biti izlečen, moj mali crni. Samo molim Boga i Devicu da mi daju snagu da nastavim u ovoj noćnoj mori. Tražiću te, sine, za tvoj večni počinak - potresne su reči njegovog oca.

Video: U ovoj zgradi se ubio bivši reprezentativac i fudbaler Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA