≫ 

Keln se raspao posle duplog poraza od Partizana: Klize ka zoni ispadanja, čak im je i Herta došla glave

Još jedan težak dan za Jarčeve

  • 5
FK Keln Foto: AP/Tanjug

Ništa, baš ništa ne polazi od ruke Kelnu od ispadanja iz Lige konferencija i duplog poraza od Partizana. Kao da je tada sve krenulo nizbrdo po Jarčeve, koji su u seriji od šest utakmica bez gola u Bundesligi, nakon što im je danas glave došla Herta na Olimpijskom stadionu u predgrađu Špandau u Berlinu - 2:0 (1:0).

Počelo je sve nizbrdo još u ranoj fazi utakmice kada je u 9. minutu Kanga doneo prednost Berlincima, a konačan rezultat upisan je u devetom minutu drugog poluvremena kada je mrežu zatresao Rihter.

Novim porazom, Herta je bacila Keln na 13. poziciju, što će reći da su Jarčevi jako blizu zone ispadanja. Tri boda više samo imaju gosti od Štutgarta, koji je prvi ispod crte, dok su Berlinci tim koji je upravo prvi iznad sa istim brojem bodova.

Bajer iz Leverkuzena se polako budi, pošto je savladao i Štutgart bez većih problema na svom stadionu (2:0), čime su se popeli ka sredini tabele posle katastrofalnog starta sezone, dok je RB Lajpcig trijumfom nad Verderom zaobišao Union Berlin na tabeli i sada je drugi iza Bajerna (1:2).

Hofenhajm je poražen od Volfsburga (1:2), dok je Bohum dobio Augsburg u gostima (0:1), čime se i sam primakao sigurnoj zoni, za kraj dana je i Bajern savladao Šalke u gostima i održao se na čelu tabele (0:2).

Standings provided by Sofascore

Video: Navjači Partizana napravili vatromet protiv Kelna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    12. novembar 2022 | 18:02

    ONI SU BILI RASPAD I PRE MEČEVA SA SEKTOM.ŠTA TRABUNJAŠ BRE ?

  • Др

    12. novembar 2022 | 21:46

    Јбт, испада да их је Партизан осакатио за сва времена или пак да се смањи мало надражај , јер је очигледно Келн безвезна екипа данас!

  • Pkv

    12. novembar 2022 | 19:02

    Navedite ime samo jednog igraca Kelna za kojeg mozes da kazes "bas dobar"..Ja to nisam video u obe utakmice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA