≫ 

Neverovatan peh za poljskog golmana u Seriji A: Doživeo jezivu povredu, ne ide na Svetsko prvenstvo

Užasne vesti za ovog momka

  • 0
dragovski Foto: twitter/CerfiaFoot

Poljski golman Bartolomjej Drongovski (25) teško je povredio nogu na utakmici njegove Specije i Verone zbog koje će propustiti Svetsko prvensto u Kataru koje kreće za osam dana. Bila je ovo poslednja utakmica za oba tima pred veliku pauzu koja sledi i nevrovatan peh za Poljaka.

Sreća u nesreći je da Drongovski nije slomio nogu kako je u prvi mah delovalo, udar je bio zaista silovit i neoprezan sa obe strane, na nesreću po golmana gostiju on je izvukao "deblji kraj" i u momentu je bilo jasno da ne može dalje. Bio je u agoniji, kricima je zapomagao za pomoć.

Stopalo mu se pomerilo od siline sudara sa protivničim igračem, no prema poslednjim informacijama nije došlo do preloma nego do pucanja ligamenata skočnog zgloba.

Drongovski je nedavno uvršten na konačan spisak selektora Poljaka u trio golmana za put na Svetsko prventso, uz Ščensnog i Skorupskog, što bi mu i bilo prvo zvanično učešće na najvećoj fudbalskoj predstavi.

Umesto njega, na spisak će kao treći golman sada Kamil Gabara koji je bio deo ekipe pre konačnog skraćivanja spiska.

Specija je inače uspela da dođe do pobede u Veroni od 2.1 a trijumf su gosti posvetili upravo svom teško povređenom gomanu.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA