≫ 

Podmlađena Zvezda preslaba za Zenit: Milojević "promešao" karte i video čime raspolaže iz Grafičara

Miloš Milojević promešao karte na poslednjoj utakmici u ovoj godini

  • 8
Nemanja Milunović Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali prijateljski meč protiv Zenita u Sankt Peterburgu, a na kraju je bio bolji ruski tim rezultatom 3:1.

Ovo je ujedno bila i poslednja utakmica crveno-belih u ovoj takmičarskoj godini. Jedini strelac za ekipu koju predvodi Miloš Milojević bio je Ibrahim Mustafa u 18. minutu, na asistenciju Marka Gobeljića. Držali su prednost crveno-beli do 61. minuta, kada je sa bele tačke izjednačio Sutormin, a potom su pogodili i Erohin u 68. i Mantuan u 74. minutu, čime je postavljen konačan rezultat.

S obzirom na to da je Mundijal u Kataru uveliko u toku, Miloš Milojević zbog reprezentativnih obaveza nije mogao da računa na Strahinju Erakovića, Milana Borjana i Osmana Bukarija, te su nešto zapaženiju minutažu dobili igrači koji nisu dobijali previše prostora tokom prvog dela sezone.

Na spisku stratega crveno-belih našla su se i neka iznenađenja, poput Aleksandra Stankovića, Falu Fola i Nikole Mituljikića koji su doskorašnji prvotimci Grafičara. Treba pomenuti i najnovije pojačanje crveno-belih Lazara Nikolića, koji je upisao prve minute za klub iz Ljutice Bogdana.

Priliku su dobili i Vuk Bogdanović, kao i Jegor Prucev, a ostaje nam da vidimo da li će neko od njih dobiti zapaženije minute u nastavku sezone.

Koreografija navijača Zenita Prinscreen: Youtube/Zvezda TV

Ipak, stekao se utisak da podmađeni sastav šampiona Srbije nije bio dovoljno jak za Zenit, koji je nakon nešto lošijeg prvog poluvremena demonstitrao snagu i bez većih problema stigao do pobede.

Sastavi

Zenit: Ivan - Adamov, Čistjakov, Alip, Krugovoj - Sutormin, Vendel, Erokin - Mantuan, Bakaev, Kasijera.

Igrali su još: Korolev, D. Sergejev, Daglas, Malkom, Klaudinjo, I. Sergejev, Skrobotov, Nogtev, Vakanja.

Crvena zvezda: Vasiljević - Gobeljić (od 75. Dragović), Pankov (od 83. Bogdanović), Milunović, Srnić - Mijailović, Krstičić (od 57. N. Mituljikić), Katai (od 83. Fol) - Ibrahim, Prucev (od 57. Nikolić), Ben.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA