≫ 

Italijani pišu: Dejan Stanković ne kupuje Dragovića, Sampdorija ga želi samo na pozajmicu!

Ovako bi mogao verovatno da donese i još veći profit crveno-belima

  • 2
FK Crvena Zvezda - Rendžers Foto: Nikola Tomić

Sve je izvesnije da će Aleksandar Dragović ove zime napustiti Marakanu i otići put Apenina gde će zadužiti dres Sampdorije, bar tako tvrde italijanski mediji.

Aleksandar Dragović je prva želja trenera Sampdorije, Dejana Stankovića, koji je Austrijanca trenirao i u Crvenoj zvezdi, a koji mu je bio jedan od najvažnijih igrača u njegovim pohodima na dve titule u Superligi i Kupu Srbije.

Ipak, kako tvrdi "Gazeta", Stanković i Sampdorija ne žele da kupe Dragović, već samo da ga dovedu na pozajmicu do leta kao kratkotrajno rešenje.

Pitanje je da li bi Zvezda pristala na takav rasplet događaja, s obzirom na to da u tom slučaju ne bi zaradila novac, već bi u najboljem mogućem slučaju mogla da se oslobodi plate ovog fudbalera do leta.

No ipak, generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je već izjavio da klub ne želi da se odrekne Dragovića koji je za jako kratko vreme postao lider ekipe.

Video: Dragović pred Trabzon: Daćemo sve od sebe da pobedimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    4. decembar 2022 | 12:40

    Nek uzme Gobeljića i Srnića za džabe

  • Stefan

    4. decembar 2022 | 21:37

    Terzić plasira nešto u novine i misli da je narod prost, i da veruje glupostima. Zamisli da je veća zarada od toga da pošalješ igrača preko 30 godina na pozajmicu, nego da ga prodaš. Najpametnije bi bilo da ga držite još minimum 3-4 godine, posle neka gleda šta će sa karijerom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA