≫ 

Zvezda stavila rampu za odlazak Dragovića i dolazak Pavkova, ali želi reprezentativca Srbije!

Komandant Zvezdine odbrane neće napustiti Marakanu

  • 10
FK Crvena zvezda - FK Partizan

Foto: Nikola Tomić

Austrijski mediji objavili su da bi Aleksandar Dragović mogao da napusti Zvezdu i da pređe u Austriju iz Beča, međutim, generalni direktor crveno-belih odlučno demantuje tu vest.

Kako navodi Zvezdan Terzić u razgovoru sa medijima povodom završetka polusezone, Dragović nije na prodaju, kao ni bilo ko drugi, a da mogu da odu Eraković i Mitrović u slučaju dobrih ponuda.

- Ne može Dragović da ide iz Zvezde. Niko neće otići. Možda ćemo malo revidirati spisak igrača, da bude nekih prelazaka iz Grafičara u prvi tim. Pre svega mislim na braću Mituljikić. Neki igrači koji su stariji, a nisu imali minutažu, biće pomerene u stranu. U slučaju dobrih ponuda, Eraković i Mitrović mogu da odu - rekao je Terzić.

On je takođe najavio, dok je komentarisao Kulibalija i Ohija, da bi mogao da dođe novi napadač, ali je otpisao opciju da bi to mogao da bude Milan Pavkov.

- Sigurno je da ćemo dovesti špica. Dolazak Pavkova nije realan niti razmišljamo o njemu - rekao je Terzić, koji kaže da nije isključeno da dođe 3-4 pojačanja.

- Ono što je sigurno da nam treba to je špic, razmišljamo i o desnom beku. Tu je sad Lazar Nikolić iz Javora. Problem je što smo limitirani sa strancima. Možda i taj povučeniji špic. Videćemo i kako će se Azarov razvijati. Kao i Prucev, od koga mnogo očekujemo. Ali treba da prođe dobre pripreme i adaptaciju. Neće biti mnogo, ali nemojte da isključite ako budu 3 do 4 pojačanja.

Upitan je Terzić konkretno o Filipu Mladenoviću, reprezentativcu Srbije koji je među 26 igrača u Kataru.

Filip Mladenović

Foto: Marko Jovanović

- Mi smo Mladenovića hteli prošle godine, on se vagao i razmišljao... Otišao je iz Zvezde na jedan ružan način. Vežu ga loša sećanja i to je prevagnulo kod njega, On je prototip levog beka koji treba Zvezdi. Videćemo - rekao je Terzić.

Video: Terzić: Nemamo opoziciju i to je dokaz da dobro radimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    15. novembar 2022 | 15:19

    Zašto prodajete Mitrovića koji je naš ubedljivo najperspektivniji igrač ? Prodali ste Ohija i Pavkova a doveli Pešića i Kulibalija, i sad to isto radite sa Mitrovićem koji je tek došao, pakazao se izuzetno dobro i vi ćete ga prodati za siću kao Ohija a dovesti nekog prosečnog stranca ? Stvarno katastrofalna transfer politika, ali katastrofalna i kriminalna. Podržavao sam vas dugo, ali poslednje dve sezone kao da radite protiv Zvezde.

  • IMAMO TIM

    15. novembar 2022 | 14:49

    NEMAMO CENTARFORA

  • Cvele

    15. novembar 2022 | 15:49

    Neprodajte ono što valja, ne dovodite šestorazredne strance.Tražite centarfora ,a prodali ste Ohija.Dovedite harizma tičnog trenera sa Zvezdinim genima,a ne dobrog pomočnog trenera.Deki nijre smeo da ode. Napravite več jednom tim za bar dve sezone.Hočemo u LŠ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA