Trenerska agonija u Srbiji se dešava i kad fudbala nema: Damir Čakar napustio Novi Pazar

Novi Pazar će morati u potragu za novim šefom struke

  • 1
Damir Čakar Foto: Marko Jovanović

Novi Pazar je odlično počeo sezonu, ali je sa nešto lošijim rezultatima klub napustio Vladimir Gaćinović, na čije mesto je stigao Damir Čakar, čuveni napadač Partizana, no, sada je i on digao sidro i napustio klub, prenosi Sport klub.

Čakar je na klupi Novog Pazara imao odlične rezultate, na pet utakmica je imao skor od dve pobede, dva remija i jednog poraza, i to onog protiv Partizana u Humskoj, no, ipak je nekadašnji napadač crno-belih odlučio da ode.

Naime, kako se navodi, Novi Pazar i Damir Čakar su se rastali usled činjenice da Čakar ne poseduje PRO licencu koja mu je potrebna za samostalni angažman na klupi, te je Izet Ljajić imao funkciju trenera, dok je Čakar vodio utakmice.

Ostavlja se pitanje, ko će biti novi trener u Novom Pazaru, pošto su se ranije dosta pominjali Feđa Dudić i Robert Prosinečki, dok se očekuje da klub napuste i Izet Ljajić, ali i Marko Jovanović.

Video: Da li je ovo bio sumnjiv penal za Novi Pazar?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☝☝☝☝☝☝

    13. decembar 2022 | 15:49

    PA ONI NISUSU ZASLUŽILI DA IGRAJU OVU LIGU. UŠLI U NJU KAO 10.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA