Pukla ljubav između zvezdaša i Bilija Berona: Pionir "pobesneo" posle provokacije i ključne trojke Amerikanca

Jedan gest bivšeg igrača crveno-belih pokrenuo je lavinu sa tribina i ružne povike

  • 25

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Armanija na svom terenu u 14. kolu Evrolige, bio je to ujedno i prvi neuspeh Beograđana posle šest vezanih pobeda, a tome je najviše kumovao bivši igrač srpskog šampiona Bili Beron.

Američki šuter je sa 19 poena bio ključni čovek pobede gostiju, u statističke kolone ugradio je i pet trojki od kojih je ona poslednja, na tačno minut pre kraja za vođsto Milana 69:65, bila odlučujuća da gosti odbiju veliki nalet rivala.

Međutim, navijače Zvezde nije toliko naljutio sam koš, koliko gestikulacija Berona koji je sa obe ruke imao poruku za čitavu halu da sedne. Tako je i pokazivao, spuštanjem dlanova, što je dovelo do burne reakcije gotovo kompletnih tribina.

Brzo je stigao odgovor na ovakav potez Amerikanca.

- Fu*k you Bili, Fu*k you Bili - grmelo je sa obe tribine zvezdinih navijača, koji, očito, posle ovoga, više neće kao što su do sada, simpatisati ovog košarkaša.

Isti povici za Berona, još bučniji, čuli su se i po završetku utakmice dok su gosti polako napuštali parket.

Video: Stajaće ovacije Nedoviću kad je ušao u igru: Zvezdaši mu zahvaljuju za pobedničku trojku u derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    15. decembar 2022 | 21:23

    Sam je kriv!Razumijem ja da je profesionalac,da mu je to posao i tako dalje,ali brate,tri godine si bio u Zvezdi,dao si trojku,odigrao ekstra utakmicu,na kraju sa tom trojkom donio i pobedu i onda imas potrebu da 8 000 ljudi usutkujes,a znas koliko su te voleli Zvezdini navijaci.To tako ne ide i tacka,prosla je i ova utakmica,proci ce brzo i njegova karijera,vrlo brzo ce skontati da je veliku gresku napravio,to se tako ne radi!Napred Zvezdo,idemo dalje👍💪!

  • Eur

    15. decembar 2022 | 21:19

    A nije vam bio jadan gest kad je trcao kroz reket Partizana tad je to bilo oke, ali je sad njegov gest jadan. Ako ono nije bilo jadno vala nije ni ovo.

  • Piton

    15. decembar 2022 | 21:28

    Ubio ih bili kao zeca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA