Predsednik UEFA u neverici zbog Mihine smrti: "Fudbal je izgubio veliko ime, pamtićemo ga po zlatnom srcu"

Aleksander Čeferin poslao je pismo na adresu Fudbalskog saveza Srbije

  • 0
Aleksander Ceferin, Aleksander Čeferin Foto: Tanjug/AP

Fudbalski svet tuguje zbog smrti Siniše Mihajlovića, koji nažalost nije uspeo da pobedi u najtežoj životnoj bici. On je juče tokom poslepodneva preminuo u bolnici u Rimu od posledica leukemije, a biće sahranjen u ponedeljak na groblju u Rimu.

Prerano nas je napustio veliki Miha, ostavljajući iza sebe sve u neverici. Mnogi su se tokom jučerašnjeg dana oprostili od velikog trenera i igrača, a danas je na adresu Fudbalskog saveza Srbije stiglo pismo od predsednika UEFA, Aleksandera Čeferina.

On je istakao veliko žaljenje zbog smrti Mihajlovića, izrazivši saučešće porodici i bližnjima.

- Poštovani predsedniče, dragi Nenade, sa neopisivom tugom primili smo vest o preranoj smrti našeg Siniše Mihajlovića. Fudbal je danas izgubio jednog od svojih najvećih igrača i rođenih pobednika. Nebrojeni trofeji koje je osvojio u dresovima Vojvodine, Crvene zvezde, Lacija i Intera svrstali su ga uz rame sa najvećima, ali ga je ta magična “levica” – strah i trepet svih golmana iz devedesetih – učinila istinskom legendom - napisao je Čeferin.

Fudbalski svet će pamtiti Mihu kao velikog borca, koji je uvek bio iskren.

- Fudbalski svet će ga pamtiti kao žestokog i neustrašivog takmičara, a svi mi koji smo imali privilegiju da ga upoznamo pamtićemo ga po zlatnom srcu i iskrenosti. U ime UEFA i svoje lično, želim da uputim najiskrenije saučešće porodici Mihajlović i celom srpskom fudbalu.

Video: Otišao je jedan od najvećih i najvoljenijih: Preminuo Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA