≫ 

Čelnici Partizana došli na Marakanu zbog Mihe: Kralj, Vazura i Pandurović se upisali u knjigu žalosti

Tuga je ujedinila sve strane srpskog fudbala i sporta

  • 11

Povodom smrti Siniše Mihajlovića, generalni direktor FK Partizan - Miloš Vazura, sportski direktor - Ivica Kralj i član UO - Goran Pandurović, upisali su se u knjigu žalosti u muzeju Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

Smrt Siniše Mihajlovića je na neki način i spojila crveno i crno bele, gde su se svi ujedinili kako bi odali počast jednom od najvećih fudbalera sa ovih prostora.

Iako je igrao za Crvenu zvezdu, gde je ostavio dubok trag osvojivši i KEŠ (današnja Liga šampiona), fudbalski klub Partizan je među prvima izjavio saučešće porodici i oprostio se od Mihe. Izuzev toga, čelnici Partizana u sastavu Miloš Vazura, Ivica Kralj i Goran Pandurović su prisustvovali i komemoraciji na Marakani, da bi se potom upisali i u knjigu žalosti.

Izuzev njih, komemoraciji je prisustvovao i šef stručnog štaba Partizana - Gordan Petrić.

Video: Otišao je jedan od najvećih i najvoljenijih: Preminuo Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    18. decembar 2022 | 12:31

    Svaka cast komsije. U zlu se poznaju ljudi!

  • Boki

    18. decembar 2022 | 12:28

    Normalno da ce doci, izgubili su brata, druga, bivšeg saigrača, ljudi smo, klupske boje su jedno ali svi smo Srbi, svi tugujemo za našim Mihom velikim igračem, trenerom, gospodinom sa velikim i humanim srcem. PRERANO si napustio ovaj surovi svet legendo. Pričaćemo svojoj deci o Mihi, o njegovim slobodnjaci, ta čuvena 11_caod koje je svaki golman drhtao. POČIVAJ U MIRU LJUDINO 🙏🙏🙏

  • Žerac

    18. decembar 2022 | 13:02

    Odaje se počast liku i delu jedne prave i istinske legende. Nisu važne boje koje nosio, nisu važni golovi kome ih je davao. Važan je on kao čovek, Srbin, sportista, suprug, otac. Hvala komšijama, hvala svim iskrenim navijačima Partizana. Počivaj u miru legendo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA