Osmina finala engleskog Liga kupa: Favoriti opravdali očekivanja, Brajton kiksnuo protiv Čarltona

Čarlton je jedino iznenađenje

  • 0
Mančester Junajted - Barnli Foto: Tanjug/AP

Završeno je Svetsko prvenstvo u Kataru, a klupski fudbal se polako vraća na veliku scenu. Između ostalih, na programu je i Liga kup Engleske, gde su viđeni vrlo interesantni mečevi.

Utorak je protekao u znaku favorita, s obzirom na to da ni u jednoj od četiri utakmice, nije došlo do iznenađenja. Lester je gotvostovao Milton Kinsu, što se ispostavilo kao prilično lak zadatak za "Lisice". Već nakon prvih 45 minuta vodio je Lester sa dva gola prednost, nakon što su pogodili Tilimans i Perez, dok je u drugom poluvremenu pogodio i Vardi, i tako postavio konačnih 3:0.

Njukasl je slavio minimalnim rezultatom protiv Bornmuta, dok je Sautempton savlado Linkoln, sa 2:1, a heroj domaćeg tima bio je Če Adams, sa dva pogotka. I Vulvsi su opravdali ulogu favorita, te su lako izašli na kraj sa Džilingemom i slavili sa 2:0.

I u sredu su favoriti bili u centru pažnje, bar većina. Notingem Forest je na gostovanju bio bolji od Blekburna sa 4:1, dok je Mančester Junajted na Old Trafordu nadigrao Barnli rezultatom 2:0, golovima Eriskena i Rašforda. Jedino je Brajton kiksnuo, nakon što je izgubio od Čarltona, i to posle izvođenja jedanaesteraca.

Ipak, prava poslastica tek sledi, jer je u četvrtak od 21 čas, na programu derbi osmine finala, u kom će se sastati Mančester Siti i Liverpul.

Mančester Junajted - Barnli Foto: Tanjug/AP

OSMINA FINALA LIGA KUPA ENGLESKE:

Milton Kins - Lester 0:3

Njukasl - Bornmut 1:0

Sautempton - Linkoln 2:1

Vulvs - Džilingem 2:0

Blekburn - Notingem Forest 1:4

Čarlton - Brajton 0:0 (4:3 posle penala)

Mančester Junajted - Barnli 2:0

Mančester Siti - Liverpul Četvrtak, 21 čas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA