"Gol i dve asistencije, naravno da sam zadovoljan": Mitrović "sijao" posle odlične utakmice i pobede Fulama

Srpski napadač je bio centralna figura

  • 1
Aleksandar Mitrović Foto: Profimedia/Adam Davy / PA Images

Fudbaleri Fulama su imali brilijantnu predstavu na "povratku" u ligaški fudbal, gde su sa ubedljivih 3:0 slavili u malom derbiju Londona protiv Kristal Palasa. Heroj utakmice je bio srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović sa dve asistencije i jednim golom.

Mitrović je imao sasvim solidan učinak i na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je postigao dva gola na tri meča u grupnoj fazi.

Vratio se "Mitrogol" i uspeo je odmah da zatrese mrežu, ali u prilog tome, Kristal Palas je imao dva crvena kartona, za koja Mitrović smatra da nisu bili prevaga u meču.

- Ovo je kao novi početak sezone i krenuli smo na najbolji mogući način. Igrali smo protiv dobre ekipe, naravno, imali su dva crvena kartona, ali i pre prvog isključenja smo dominirali i postigli gol. Posle crvenog kartona bilo je sve mnogo lakše, ali zaista smo igrali dobro na celom terenu - rekao je Mitrović medijima posle meča.

Kako je i gorenavedeno, Mitrović je bio odlično napadački raspoložen, imao je gol, dok je preostala dva namestio.

- Naravno da sam zadovoljan sa golom i dve asistencije, ali najvažnije su tri boda. Ponavljam, bili smo bolji i pre njihovog prvog crvenog kartona, a pogotovo je sve bilo lakše kad smo postigli drugi gol - zaključio je Mitrović.

Video: Mitrović pun nervoze i razočarenja: Pričao o igri Srbije, Piksiju, atmosferi u timu, Džaki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • justice for targeted individuals

    27. decembar 2022 | 01:23

    a u reprezentaciji nevidi sergeja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA