"Nisi pobedio, ali si im nabio komplekse": Provokativna poruka Grobara iz Slagalice navijačima Zvezde

Arsenije Arsić nastavio da "ratuje" sa zvezdašima na društvenim mrežama

  • 32
Arsenije Arsić Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Neverovatnu scenu videli smo u polufinalu 157. ciklusa popularnog TV kviza Slagalica, gde su se susrela dva mlada takmičara, Arsenije Arsić i Aleksa Stefanović.

Ono što je mnogima zapalo za oko, bio je njihov prvi duel i skrivena prozivka u igri skočko, koja je započela sa "karo, karo, zvezda, zvezda", kao i odgovor rivala na to.

Tada smo shvatili da je Arsenije navijač Partizana, a Aleksa pristalica Crvene zvezde, a zbog njih dvojice su počele da bruje i društvene mreže.

Arsenije se našao na meti prozivki navijača Zvezde, a onda im je odgovorio i poručio da će ponoviti isto u revanšu.

Ono što je obećao, ispunio je, a i njegov rival je imao isti odgovor "srce, srce, zvezda, zvezda".

Neverovatno je bilo i jedno pitanje koje su dobili u igri "Ko zna - zna", kada se pitanje iz sporta odnosilo na Indiju i Pakistan, koje se koriste i u navijačkim prozivkama Delija i Grobara.

Na kraju, zvezdaš Aleksa je odneo ubedljivu pobedu nad partizanovcem Arsenijem od 317:255 i ušao u superfinale, a njihov duel je ponovo bio jedna od tema na Tviteru.

Navijači Zvezde su likovali i nastavili da prozivaju Arsenija, koji im nije ostao dužan, pa je tako retvitovao prozivku na njihov račun, gde ga je jedan navijač Partizana nahvalio i poručio mu da je nabio komplekse navijačima Zvezde, koje je pogrdno nazvao tom prilikom.

Arsenije Arsić Printskrin: Twitter.com/arsenije_arsic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    28. decembar 2022 | 13:13

    Nije on nikome nabio komplekse nego mu ga je mali Piroćanac inteligentno 'spustio' zbog njegovog nadmenog i neprimerenog ponašanja. A sve to nema nikakve veze sa ovim ratom "navijača" koji misle da je navijanje pljunuti protivnika. Pogledajte Japanske sportove gde je osnovno pravilo uvažavanje protivnika. Svaki potez koji liči na omalovažavanje donosi diskvalifikaciju. Zašto mi uvek učimo od najgorih a ne najboljih?!

  • Дража

    28. decembar 2022 | 12:52

    Како комплексаш може некоме да набије комплексе??? Највећи успех у слагалица му је ⭐️⭐️♦️♦️

  • Veca

    28. decembar 2022 | 13:06

    Ti decko pod hitno na lečenje,dok nisi zakasnio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA