≫ 

Vanja krenuo pa stao, stigla ga kazna od Lazovića i Đurića: Golman Srbije "ukopan" u egalu Torina

pitanje je da li je mogao bolje u ovoj situaciji reprezentativni čuvar mreže Srbije

  • 0
Vanja Milinković Savić Foto: Printscreen/You Tube

Fudbaleri Torina i Verone odigrali su 1:1 u meču 16. kola Serije A, uz asistenciju Darka Lazovića za goste u finišu prvog poluvremena, kada je BiH internacionalac Milan Đurić matirao Vanju Milinković Savića.

Reprezentativni čuvar mreže Srbije je čekao korner Lazovića u toj situaciji, sjajno je Čačanin "zavrnuo" u kazneni prostor "Bikova" gde je, pomalo neodlučno, krenuo Vanja, pa stao, a njegovo kolebanje iskoristio je Đurić i matirao ga glavom.

Možda je Vanja mogao i bolje da odreaguje u ovoj situaciji, nije najsigurnije percipirao let lopte, doduše deo odgovornosti snose i njegovi saigrači zbog nešto lošije markacije protivnika u prekidu. Urkatko, kompletna odbrana Torina je u tom trenutku zakazala.

Kako bilo, Varona je tako došla do vođstva, koje, ipak, nije održala, čak je, uz dosta sreće, uspela da osvojio samo bod na ovom gostovanju.

Naime, Mirančuk je u 64. minutu doneo poravnanje domaćem timu, da bi na samom kraju, u 97. minutu, kolosalnu šansu propustio Saša Lukić. Njegov udarac iz kaznenog prostora prošao je tik pored stative, za uzdahe na tribinama...

Osim Lukića i Milinković-Savića, za domaće je od starta u timu bio i Nemanja Radonjić, dok je na drugoj strani, od Srba, pored Lazovića, na terenu bio i Ivan Ilić koji je šansu dobio u drugom poluvremenu.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA