≫ 

Engleska kladionica odbila da isplati dobitak od 17.000 evra igraču koji je pogodio sve na Mundijalu u Kataru

On je odlučio da nastavi borbu za stečeni pogodak

  • 3
Sportski tiket Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Iako je Svetsko prvenstvo u Kataru još davno stavljeno "u knjige", neki ga se i dalje prisećaju, ali i pokušavaju da dođu do novca ostvarenog pogocima na ishode na utakmicama, što je slučaj u Engleskoj.

Naime, Lijam Menifold uspešno je prognozirao sve što će se desiti u završnici Svetskog šampionata. Uložio je 10 funti na to da će se u finalu Mundijala sastati Argentina i Francuska, da će Argentina slaviti i da će Mesi biti proglašen za najboljeg igrača prvenstva.

Sve to donelo mu je unosnih 17.000 evra, odnosno donelo bi da kladionica Coral ne pravi "problem" i sada mu nudi samo 750 evra utešne nagrade.

Razlog je taj, kako navode, zato što su ocenili da su opklade jednostavno bile isuviše povezane i da zbog toga koeficijent ne treba da bude onakav kakav inicijalno stoji na tiketu.

- Otišao sam da unovčim opkladu, a oni su mi rekli da ona uopšte nije smela da prođe i ponudili su mi samo 750 evra. Prošao sam kroz sistem žalbi, neću odustati - rekao je Manifold.

Nesrećni Britanac sada se nada da će žalba biti prihvaćena i čeka odgovor.

- Kada sam uložio novac, tip za pultom je rekao da je to sve kako treba. Sada kažu da su opklade bile povezane, prošle su dve sedmice od finala, a ja novac još nemam na računu. Ako postoji greška, oni su krivi što su prihvatili opkladu - rekao je Lijam.

Kladionica se oglasila saopštenjem u kojem navodi da su tri opklade usko povezane i da je bilo realno da ukoliko Argentina postane prvak sveta, da i Lionel Mesi bude najbolji igrač istovremeno.

Video: Novak se igrao sa živcima navijača pa slavio za četvrtfinale: Pogledajte najbolje poteze sa meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA