≫ 

Ovako se gubi Skudeto: Inter imao sve u svojim rukama, pa ispustio pobedu u nadoknadi

Šokantan remi...

  • 0
Monca - Inter Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera iz Milana remizirali su sa ekipom Monce, rezultatom 2:2, u okviru 17. kola Serije A.

Inter se pitao gotovo za sve tokom većeg dela meča, ali su u samom finišu izgubili ceo "plen" nakon autogola Damfriza.

Inter je sjajno otvorio meč, i već u 10. minutu na semaforu je stajalo 0:1, nakon što je Mateo Darmijan ispratio centaršut Bastonija, i lako sproveo loptu uz desnu stativu.

Ipak, radost nije dugo potrajala, s obzirom na to da su domaći samo minut kasnije došli do izjednačenja. Pesina je uposlio Patrika Ćuriju, koji je fenomenalnim udarcem poslao loptu u dalji ugao, pored nemoćnog Onane.

Ludnica u prvom poluvremenu se nastavila samo 10 minuta kasnije, kada je Lautaro Martinez iskoristio grešku protivničke defanzivne linije i poslao loptu u mrežu.

Monca - Inter Foto: Tanjug/AP

Imali su sve u svojim rukama fudbaleri gostujućeg tima u drugom poluvremenu, čuvali prednost, kontrolisali dešavanja na terenu, a onda, u samom finišu susreta, usledio je potpuni šok.

Monca - Inter Foto: Tanjug/AP

Pravi "hladan tuš" za goste priredio je Luka Kaldirola, uz veliku pomoć Denzela Damfriza, u poslednjem minutu susreta, te je tako Monca nakon Juventusa, uspela na neki način da "uzme skalp" i Interu, koji će ovaj remi posebno boleti, s obzirom na to da je Skudeto sada još dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA