≫ 

Ludilo na San Siru: Milan vodio sa 2:0 do 87. minuta, Roma ih šokirala u sudijskoj nadoknadi

Ispustili su Rosoneri dva velika boda

  • 0
Tami Abraham, FK Roma, FK Milan Foto: AP/Tanjug

Izgubio je Milan zlata vredne bodove u 17. kolu Serije A, pošto je u derbiju sa Romom remizirao sa 2:2. Imali su Rosoneri vođstvo od 2:0 do 87. minuta posle golova Kalulua u 30. i Bobege u 77. minutu, delovalo je da sve ide u njihovu korist, a onda je Roma došla do pravog čuda.

Najpre je Ibanjez posle dobrog kornera koji je izveo Pelegrini bio najviši u skoku u 87. minutu i zatresao je mrežu Tatarušanua, a Pelegrini je namestio i drugi gol, kada je izveo dobro slobodan udarac iskosa sa desne strane.

Pronašao je saigrača koji je bio najviši u skoku, Tatarušanu je najpre odbranio, ali se lopta odbila do Tamija Abrahama, koji je zakucao loptu u mrežu za veliko slavlje Žozea Murinja i njegovih igrača.

Za Romu je od 65. minuta zaigrao i Nemanja Matić, koji je ušao u igru umesto Brajana Kristantea.

Milanski timovi su posle ovog kola zaostali za vodećim timovima, pošto su i Inter i Milan ispustili pobedu u sudijskoj nadoknadi, što su iskoristili Napoli i Juventus i pobedama su popravili svoju situaciju na tabeli pred međusobni derbi koji ih očekuje u narednom kolu.

Pogledajte i odlučujući gol Abrahama u sudijskoj nadoknadi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA