≫ 

Predsednik FS Francuske u novom skandalu: Nakon izjava o Zidanu, optužen je za polno uznemiravanje

I to od strane bivše fudbalerke

  • 3
Noel le Gre Foto: AP/Tanjug

Nema sumnje da se predsednik Fudbalskog saveza Francuske Noel le Gre duboko pokajao kada su u pitanju izjave koje je dao, a koje su vezane za Zinedina Zidana!

Ported toga što je zbog njih izazvao gnev većeg dela fudbalskog sveta, le Gre se sada suočava sa problemom starim devet godina - odnosno optužbom da je seksualno uznemiravao bivšu fudbalerku Sonju Suid.

Sonja je svojevremeno bila najbolja fudbalerka Francuske, sada je fudbalski agent, a te 2014. godine imala je poziv od strane le Grea koji je detaljno opisala u intervjuu za "Lekip."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sonia Souid (@soniasouid)

- U septembru 2014. godine nazvao me je i rekao mi je da sam izvanredna, da sam uspela da napravim i neverovatne stvari i da želi da me upozna sa Brižit Henrikez, najvažnijom ženom u Federaciji. Predložio je da se nađemo u njegovom stanu u Parizu. Rekao je da se tamo često sastaje, lakše je, imamo privatnost, pa sam prihvatila. Imala sam 26 godina, bila sam početnik, a on je bio predsednik FFF-a, to je moralo da se poštuje. Nikada me nije video kao igrača, samo kao objekat. Da budem iskrena, gledao me je kao par grudi i dupeta - rekla je Sonja i dodala:

- Kad sam stigla, videla sam dve čaše šampanjca na stolu. Čekala sam Brižit, ali ona nije došla. Rekao je: "Znaš, ona nam ne treba. Ako smo dovoljno blizu, mogu da ispunim vaše želje." Nisam dirala čašu, plašila sam se da je možda nešto stavio, čula sam mnogo priča. Za mene je to bio veliki šama, kada sam videla da me predsednik Saveza vidi kao objekat. Bila sam veoma razočarana. On bi trebao da bude primer.

Le Gre nije prihvatio ne kao odgovor i nastavio je da je uznemirama i posle tog susreta sa kog je Sonja otišla.

- Ne voli poruke. Više voli da priča telefonom. Dobila sam mnogo glasovnih poruka od njega. Tipa: "Jeste li slobodni večeras? Insistiram!" Ili "Sonia, ja sam završio treću flašu. Čekam četvrtu. Veoma sam ljut jer je to nepoštovanje." Hteo je da dođem kod njega nakon što je popio tri flaše. Za ženu koja pokušava nešto da izgradi, to je bolno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    10. januar 2023 | 17:21

    Sad se naprasno setila...??? Kreće satanizacija čoveka koji se zamerio bitnim ljudima rekavši istinu...

  • Ortodox RS

    10. januar 2023 | 16:03

    Koje vrednosti se danas postuju?!Vera u novac blud i razvrat.Sve izuzev nuklearnih bombi bi bila cista nepravda za ovaj vecinom izopaceni i umnobolesni svet.

  • mladen milunuc paris

    10. januar 2023 | 17:20

    Gotov je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA