Vazura: "Neće me začuditi ako Ado pređe u Zvezdu, ali mislim da će biti pošteno"

Govorio je Vazura o novom pojačanju Subotičana

  • 2
Miloš Vazura Foto: Marko Jovanović

Kao bomba je u srpskoj fudbalskoj javnosti odjeknula vest da je velika želja Crvene zvezde, Edmund Ado, novi fudbaler Spartaka iz Subotice. Prošlosezonski učesnik Lige šampiona je zadužio plavo-beli dres, a toga se dotakao i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, koji je istakao da ga neće začuditi ako Ado u jednom trenutku pojača Zvezdu.

- Neće me začuditi, ovaj odgovor je dovoljno jasan. Ali to nije zabranjeno - rekao je Vazura, a potom objasnio kako gleda na sledeći meč Spartaka i crveno-belih.

 - Ništa, biće pošteno, ne sumnjam u to. Ali ako pređe, neće me začuditi, Zvezda ga je pratila i pratiće ga kroz Spartak. Ne znam kako je raskinuo ugovor, verovatno će i Spartak trpeti posledice tog postupka ili neće. Ne znam detalje, ne mogu da kažem, poštujem ljude iz Spartaka u dobrim odnosima smo, imali smo u prošlosti transfera. Mislim da su se verovatno dobro spremili za to i znaju šta ih čeka. Čuo sam se sa predsednikom Spartaka i čestitao sam im na transferu - istakao je Vazura.

Podsetimo,  Ado se dugo pominjao kao novo potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali se na kraju transfer nije realizovao. Spartak je uspeo to da iskoristi i da mladog internacionalca iz Gane dovede u svoje redove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA