Veliko priznanje: Zvezdin krilni napadač među 10 najperspektivnijih igrača sveta u 2022. godini

Sjajnim partijama, skrenuo je pažnju brojnih evropskih klubova, a najveće interesovanje pokazao je Porto

  • 2
Stefan Mitrović i Jovan Mijatović FK Crvena zvezda

Krilni napadač Crvene zvezde, Stefan Mitrović, našao se na listi top 10 najperspektivnijih krilnih igrača sveta u 2022. godini, od strane Internacionalnog centra za sportske studije (CIES).

Ovo je izuzetno veliko priznanje za talentovanog 20-godišnjaka, s obzirom da se našao među odabranim imenima svetskog fudbala.

Na spsiku su se pored Mitrovića našli i Entoni Elanga iz Mančester Junajteda, Gabrijel Veron iz Porta, Mohamed Darami iz Kopenhagena, Adam Hložek iz Bajer Leverkuzena, Harib Suhail iz Šabab Al Ahlija, Oktavijan Popesku iz FCSB, Taljes Magno iz Njujork Sitija, Jakub Kaminski iz Volfsburga, kao i Olakunle Olusegun iz Krasnodara.

Naravno, jasno je da kada se govori o najperspektivnijim igračima, akcenat je na mladim fudbalerima.

Podsetimo, Mitrović je sjajnim partijama u dresu Crvene zvezde skrenuo pažnju brojnim evropskim klubovima, a najveće interesovanje pokazao je portugalski velikan, Porto, koji je istakao želju da brzonogog krilnog napadača dovede u svoje redove. Ipak, konkretnih ponuda još nije bilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca LJotic

    16. januar 2023 | 21:10

    Bravo Stefane samo tako nastavi ostani u Fudbalskom Klubu Crvena Zvezda jos koju godinu pa onda idi preko da ti prethodno malo skoci cena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA