"Neee u more": Fudbaleri Čuke trenirali na plaži pred meč sa Mariborom

U pitanju je bila aktivacija koja je i te kako prijala Brđanima

  • 1
FK Čukarički Foto: Telegraf

Sjajne vremenske uslove koji su trenutno "na snazi" u Beleku, fudbaleri Čukaričkog iskoristili su na pravi način - odlaskom na plažu posle doručka!

Pod komandnom palicom kondicionog trenera Igora Delibašića, Brđani su na dan utakmice sa Mariborom (15.00 časova) odradili aktivaciju pored mora.

Sudeći po osmesima koje su imali i tokom i posle vežbi, nema sumnje da im je odlazak na plažu prijao. Bili su raspoloženi i za šalu, pogotovo iskusni Nemanja Belić koji je u jednom trenutku, na samom kraju treninga, dobacio: "Sada svi u more."

- Neeee u more - uzviknuo je Delibašić koji je nakon toga odžao kratak "sastanak" sa nekolicinom rovitih igrača koji ne bi trebalo da se nađu u postavi za popodnevni duel sa Slovencima.

Neki od igrača su se vratili odmah u hotel, neki su ostali i uživalu u tom turskom suncu, dok su novajlija Marko Gajić i Luka Adžić izabrali stoni tenis kako razonodu kojom su popunili vreme do ručka i obaveznog odmora.

Kako je sve to izgledalo u nedelju ujutru u Beleku, možete pogledati na fotografijama ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    22. januar 2023 | 10:43

    Pa nivo naše lige je kao sa se gleda fudbal na plaži, tako da taman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA