Za sada je odbio Srbiju, ali oduševljava po Premijer ligi: Bajčetić sinoć "proturio" loptu sudiji kroz noge

Njegov otac Srđan ranije je pričao o tome da Stefan ima veće veze sa Špancima

  • 0
Stefan Bajčetić, Jirgen Klop, FK Liverpul

Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Nismo uživali u nekom prevelikom spektaklu juče u meču između Čelsija i Liverpula, ali je Stefan Bajčetić, sin srpskog igrača Srđana Bajčetića juče napravio svojevrstan šou i izazvao komentare svojim potezom.

Naime, Klop je odlučio da mu pruži šansu od samog starta utakmice, a pored žutog kartona koji je zaradio u 34. minutu, njegovo probacivanje lopte kroz noge sudiji takođe je došlo u centar pažnje.

Započeo je Bajčetić kontru, ali je sudija bio odmah pored njega i nije mogao da probaci loptu nikako drugačije. I, šta je uradio? Odlučio se da "proturi" loptu kroz noge sudiji Majklu Oliveru.

Ovaj je definitivno odlučio da sarađuje, raširio je i napravio prostor koliko je to moguće, a sve je oduševilo navijače Redsa. Ipak, golova nije bilo, pa niko nije mogao da bude u potpunosti srećan nakon 90 minuta igre.

Ono što je navažnije jeste da Bajčetić nastavlja da impresionira. Pitanje je da li će samo doći do promene mišljenja kod njega po pitanju nastupa za Srbiju, jer za sada to nije toliko realno.

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA