Englezi tvrde: Everton nema šta više da čeka, uručio otkaz legendarnom Frenku Lampardu!

Karamele su na dnu tabele, flertuju sa odlaskom u Čempionšip

  • 2
FK Mančester siti - FK Everton Foto: Tanjug/AP

Everton ređa loše rezultate, bore se "Karamele" da opstanu uPremijer ligi, što im ne ide najbolje, te su se odlučili na radikalan potez - na otpuštanje menadžera Frenka Lamparda, javljaju engleski mediji.

Ovu informaciju je ekskluzivno plasirao "Dejli mejl", koji ističe da je čelnicima ekipe iz Liverpula jednostavno prekipelo i da nemaju više strpljenja za Lamparda. Everton je i u prethodnom kolu poražen, ovoga puta od Vest Hema, čime su ostali na pretposlednjem mestu u Premijer ligi.

Everton je u dosadašnjih 20 kola prikupio samo 15 bodova i zbog toga se i nalaze na 19. poziciji, dok imaju isti broj bodova kao i Sautempton koji je na poslednjem mestu. Nije daleko beg od zone ispadanja, pošto Burnmaut i Vulverhempton imaju po 17.

Lampard je ostao u Evertonu skoro godinu dana, imao je ugovor do 2024. ali očigledno nisu mogli da ga čekaju više, te su odlučili da pohrle ka nekom novom rešenju i da pokušaju da spasu sezonu.

Video: Zvezda Čelsija pozitivna na korona virus, ali tvrdi da se oporavio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    23. januar 2023 | 16:36

    To je trebalo uraditi jos 23.05.2022 posle"poklonjenog"opstanka u PL prosle sezone,mada sa kakvim timom nastupaju i nesposobnom upravom koju ima Everton ko god preuzme tim i njemu ce biti tesko da ne ispadne(zasluzeno)ove sezone...Sauptemton i Everton jesu dva najveca kandidata za ispadanje u čempionšip

  • mladen milunuc paris

    24. januar 2023 | 04:19

    Carlo je sa tom ekipom zamalo igrao ligu sampiona. Lampard nije za trenera kao ni mnogi veliki igraci sto au se oprobali i nisu uspeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA