Saša Lukić na meti Fulama, trener Torina ostao zagonetan: "Mnogi klubovi imaju poteškoća da sklope ugovore"

Da li reprezentativac Srbije dolazi da pravi društvo Mitrogolu?

  • 0
Saša Lukić Foto: Telegraf

Oduševio je Saša Lukić sve svojim partijama u poslednje vreme u Italiji, što naravno uzrokuje i porast tražnje za njegovim uslugama. Tako bi reprezentativac Srbije vrlo lako do kraja ovog prelaznog roka mogao da pređe na Ostrvo.

I da tamo pravi društvo Aleksandru Mitroviću! Prema pisanju poznatog novinara Fabricija Romana, koji je dobro upućen u transfere, naročito na Čizmi, Fulam želi da ponudi oko 8.000.000 evra za usluge Lukića.

Postoje indicije da bi moglo da dođe do ozbiljnih pregovora, pa ne čudi što je i sam trener Torina, Ivan Jurić ostao pomalo zagonetan po pitanju statusa srpskog fudbalera.

- Lukić je top igrač, on je jednostavno toliko dobar. Znamo da nije lako doći do dogovora za novi ugovor i da mnogi klubovi imaju te probleme, tako da videćemo - rekao je Jurić.

Videćemo da li će naredne sedmice doći do bilo kakvih "pomaka" u ovim pregovorima i da li će Mitrogol dobiti novog saigrača iz Srbije.

Video: Saša Lukić tužan posle poraza Srbije od Norveške

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA