Reprezentativcu Italije prete smrću zbog savršene utakmice, žena ostala u šoku kad je dobila poruku

Berardiju ne opraštaju partiju protiv Milana

  • 0
Domeniko Berardi, žena Printskrin: Instagram/frencyfa

Fudbaler Sasuola Domeniko Berardi našao se na udaru navijača Milana, nakon što je u nedelju na San Siru upisao gol i tri asistencije u ubedljivoj pobedi svog tima (5:2)!

Toliko da su mu pretili smrću preko supruge Frančeske Fantuci koja je nadležnima sve prijavila, pogotovo privatnu poruku koju je dobila.

- Ukoliko vidim tvog muža, ubiću ga - pisalo je u poruci, dok su one slične sadržine takođe mogle da se vide na društvenim mrežama.

Berardi je reprezentativac Italije i bio je najbolji na terenu u nedelju, a navijačima Rosonera je zasmetalo i to što je navodno previše simulirao.

U međuvremenu se oglasio saopštenjem i sam Sasuolo.

- Klub je uz Berardija i njegovu suprugu. Zaslužuju punu solidarnost i potpunu podršku protiv onih koji prete i vređaju. Zaustavite nasilje na društvenim mrežama - piše u saopštenju.

Berardi je dete Sasuola i za prvi tim je igrao u sezoni 2012/13. Potom je dve godine bio član Juventusa, ali je celo vreme igrao na pozajmici u Sasuolu u koji se vratio 2015. i i dalje igra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA