≫ 

Čuka u pobedničkom duhu na startu proleća: Brđani preskočili "zaleđenu" Suboticu i spakovali tri gola u mrežu

U strelce se sa bele tačke upisao i mladi Luka Adžić

  • 1
Vladimir Lučić Foto: fkčukarički

Fudbaleri Čukaričkog u pobedničkom su ritmu na startu ovog proleća! Posle veoma zanimljive i uzbudljive utakmice, uspeli su da prebrode prepreku u Subotici i da obore Spartak na gostujućem terenu - 1:2 (0:1).

Pokazali su se domaći kao dostojni rivali, iako se nalaze pri samom dnu tabele Superlige Srbije. Držali su sve u neizvesnosti do poslednjih minuta, ali će ipak bodove spasa morati da potraže na nekom drugom mestu.

Sa druge strane, Čukarički nastavlja da juri evropsko mesto uz nova tri boda, posle kojih se popeo na četvrto mesto na tabeli sa samo bodom manje od trećeplasiranog TSC-a i pet manje od Partizana, mada oba kluba imaju i utakmicu manje, pošto će na terenu biti sutra.

Vodeći gol za goste postigao je Luka Adžić sa penala već u 16. minutu, što je bio rezultat koji je stajao na semaforu sve do 74. minuta kada je Srđan Hrstić poravnao rezultat. Činilo se da bi Spartak mogao da napravi iznenađenje, ali je prvo Vladimir Lučić, nekada mladi igrač Zvezde doneo novo vođstvo Brđanima u 83. minutu, a pred sam kraj videli smo još uzbuđenja.

Prvo je VAR poništio pogodak Čukaričkom zbog ofsajda u 89. minutu, ali su i pored toga gosti ipak stigli do svog trećeg gola na utakmici. Strelac je bio Stefan Tomović u 93. minutu meča.

Čukarički u sledećem kolu dočekuje Radnički 1923 na Banovom brdu, dok Spartak gostuje Javoru u Ivanjici.

Standings provided by Sofascore

Video: Najbolji momenti meča Zvezde i Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA