≫ 

Predrag Rajković junak pobede nad Realom, Srbin odbranio penal i vodio Majorku do velikog trijumfa

Veliki trenutak za našeg čuvara mreže

  • 4
Predrag Rajković Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Majorke priredili su veliko iznenađenje na sunčanim Balearima u nedelju popodne pobedivši aktuelnog šampiona Real Madrid rezultatom 1:0 i dodatno mu otežala dalji put do odbrane trona u borbi sa Barselonom.

A junak je bio srpski golman Predrag Rajković.

Bivši čuvar mreže Zvezde i Remsa najzaslužniji je što je rezultat 1:0 ostao na snazi i posle penala Marka Asensija u 60. minutu. Rajković ga je skrivio, ali i odbranio i tako sebe promovisao u heroja ovog zaista vrednog i najvećeg trijumfa ostrvljana ove sezone.

Real sada kaska pet bodova za Barselonom, Katalonci imaju i meč manje i ako se šampionska fešta bude pravila u Barsi na kraju sezone, Rajković bi mogao biti pozvan kao specijalni gost i jedan od najvažnijih za takav epilog.

Pogledajte kako je naš golman pročitao udarac Asensija. Lopta je išla u donji levi ugao gola, baš tamo gde se Rajković bacio. Mnogo je ova odbrana značila i Rajkoviću i njegovim saigračima, otud i urlik zadovoljstva posle odbranjenog šuta našeg golmana i momaka u crvenim dresovima.

Majorki je ovo bila osma pobeda ove sezone, svakako najveća, i sada ekipa mirno nastavlja kroz Primeru sa desete pozicije.

Video: Rajković sa ženom Anom na svadbi: Uleteo joj u kadar dok se snimala, popeo se i na stolicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    5. februar 2023 | 18:52

    Real je sa ovom igrom za trecu ligu, uzas od igre, nezna se ko je gori od goreg. Kvare ugled Reala i njihovih zvezda od pre.

  • Sreto

    5. februar 2023 | 18:46

    Ana je ponosna🤣🤣🤣

  • Lucifer

    5. februar 2023 | 19:23

    Prosla sezona bez konkurencije, ove sezone barsa dominira...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA