≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Turski golman zatrpan među ruševinama posle zemljotresa: Ne mogu da ga nađu, sumnja se na najgore

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suprugu su izvukli, ali od njega ni traga ni glasa

  • 1
Turski golman Prinstkrin: HANDOUT via AP/Youtube/Mustafa Yasan

Ahmet Ejup, golman Malatije, nalazi se pod ruševinama nakon razornog zemljotresa u Turskoj, tvrde tamošnji mediji!

Ejup je od prošle član Malatije, a lokalna štampa u okolini Gazijantepa navodi da spasilačke ekipe još tragaju za njim i da ne mogu da ga pronađu.

Istovremeno, njegovu 28-godšnju suprugu su uspeli da izvuku, dok je potraga za Ejupom nastavljena. U međuvremenu se na društvenim mrežama oglasila i Malatija koja je poručila da se mole za njega.

- Naš golman Ahmet Ejup nalazi se u zgradi koja je oštećena i uništena u zemljotresu. Ptraga i spasavanje se nastavljaju. Za sada nema vesti od njega. Molite se za njega - stoji u saopštenju kluba.

Podsetimo, Tursku je rano jutros pogodio razoran zemljotres, a detalje užasa opisao je nekadašnji fudbaler Partizana Lazar Marković koji je pukom srećom bio izvan Gazijantepa.

- Trenutno smo u Antaliji, samo sticajem okolnosti, jer smo posle utakmice dobili tri slobodna dana i odlučili da ostanemo sa porodicama ovde i tako smo izbegli užas. Tu je još desetak saigrača, takođe sa familijama. Ostatak ekipe, momci koji su se vratili posle utakmice ili su u našem trening centru ili, pak, u kolima, na otvorenom i u kontaktu smo sve vreme. Svi su jako uplašeni, zapravo cela Turska strahuje. Eto, nekoliko minuta pre nego što ste me pozvali ponovo je u Gazijantepu bio jak potres, osetio se i ovde u Antaliji i sve što mogu da kažem je da mi je izuzetno žao nastradalih, tragedije koja se dogodila i solidarišemo se sa porodicama žrtava - između ostalog je rekao Marković.

Video: Bolni i poražavajući snimci potresa u Turskoj koji je odneo više od 1.000 života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РВ

    6. februar 2023 | 13:32

    Није само голман, ко зна колико их је затрпаних

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA