Vreme čitanja: oko 1 min.

Jevtović za Telegraf o hororu u Turskoj: "Naši su dobro, ali dobijamo informacije o poginulim igračima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši igrač Partizana o katastrofi koja je zadesila Tursku posle serije razornih zemljotresa

  • 2
Marko Jevtović Foto: MN Press

Razorna serija zemljotresa koja je pogodila jug Turske i Siriju, odnela je za sada najmanje 1.500 života, a broj nastradalih konstantno raste. Epicentar zemljotresa bio je u Gazijantepu, gde su srušene čitave zgrade.

Za klub iz ovog grada igraju i bivši igrači Partizana, Lazara Marković i Marko Jevtović, koji su sa porodicom ostali u Antaliji posle gostovanja Antalijispor, pošto im je klub dao nekoliko slobodnih dana.

Kako je Lazar Marković ispričao za Telegraf, sam Bog ih je spasio da se nisu vratili u Gazijantep pre zemljotresa, a slično za naš portal priča i Marko Jevtović, koji je otkrio da su svi njegovi saigrači dobro, čak i oni koji su se vratili u Gazijantep, ali da čuje priče o tragedijama kada su neki drugi klubovi u pitanju.

- Mi smo srećom tu, došli smo kad je bila utakmica i naši su došli. Imali smo slobodno dva dana posle utakmice i sreća u nesreći je da smo svi ovde. Ostalo je dosta igrača, neki su otišli u Istanbul, neki su se vratili tamo. Ti koji su se vratili tamo su dobro svi. Ali dobijamo informaciju da su neki iz Hataja koji su igrali meč sinoć pod ruševinama, isto se ne zna ni gde je sportski direktor Hataja.

- Hataj je dosta siromašniji grad, pa je njih dosta više pogodilo. Čak i Malatija, koja je četiri sata od nas, i tamo je haos, isto su pod ruševinama, priča se i da je golman poginuo.

Jevtović ističe i da oni sada čekaju dalje informacije, trenutno su u Antaliji i čekaju šta će dalje da bude, pošto je liga trenutno zaustavljena usled serije zemljotresa.

- Dobijam milijardu informacija i poruka, svi živi me zovu. Mi smo do petka slobodni, čekamo informacije šta će biti dalje, liga je zaustavljena i čekamo nove informacije - zaključio je Jevtović.

Video: Grad sav u ruševinama, ne može se nikuda: Snimak stravičnih posledica zemljotresa u Turskoj

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žerac

    6. februar 2023 | 16:01

    Bog vas je pogledao i sačuvao u ovoj velikoj nesreći. Iskreni pozdravi Jevtoviću, Markoviću i njihovim porodicama od navijača Zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA