≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama u PSŽ-u zbog Mesija: Pregovori krenuli u pogrešnom smeru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinac razmišlja da li da produži ugovor

  • 0
Lionel Mesi, FK PSŽ Foto: AP/Tanjug

Bili su uvereni u Pari Sen Žermenu da će Lionel Mesi da produži ugovor i da će dobiti ponudu koja se ne odbija.

Nakon Svetskog prvenstva, i posle nekoliko rundi razgovora francuski mediji su objavljivali da sve ide u pozitivnom smeru, ali do produženja nije došlo.

Navodno je ostalo da se ispune još formalnosti.

Novi razgovori bili su zakazani za 15. januar, dan posle poraza PSŽ-a od Bajerna iz Minhena, ali sada već dolazi do obrta.

Ono što se najavljivalo kao formalnost, sada se ispostavlja kao ozbiljna prepreka i prema pisanju L'Ekipa, Mesi je trenutno u sve većem iskušenju da li treba da potpiše novi ugovor.

Njemu ugovor sa PSŽ-om ističe na leto. Za njega je ozbiljno zainteresovana Barselona, koja želi da ga vrati, ali takođe ima i ponude iz Saudijske Arabije, i to astronomsku, najveću u istoriji fudbala, koja bi premašila i ugovor koji ima Ronaldo u Al Nasru, a takođe ga žele i u MLS, gde ga otvoreno želi Inter iz Majamija.

Mesi očigledno sada bira opcije, a sigurno PSŽ-u ne ide na ruku i što su ga svojevremeno navijači ovog kluba vređali, kao i njegovu porodicu usled slabijih partija svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA