≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrić: "Ako Zvezda i Partizan odlučuju o derbiju, nikad se neće dogovoriti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crno-belih u najavi meča protim Spartaka govorio io terminu derbija

  • 1
Gordan Petrić, FK Partizan Printskrin: Youtube / FK Partizan

Trener Partizana Gordan Petrić održao je konferenciju za medije povodiom utakmice 22. kola Superlige Srbije protiv Spartaka!

Crno-beli će Golubovima gostovati u nedelju od 17 časova, a Petrić je , osim o meču, govorio i o terminu 169. večitog derbija za koji se još ne zna tačan termin.

Podsetimo, Partizan želi da igra 2. marta, Zvezda dan ranije.

- Ne znam Pravilnik, ali ono što mogu da vidim jeste da su se dva kluba javila. Ako Zvezda i Partizan odlučuju nikad se neće, dogovoriti. To je tragedija, da dva kluba ne mogu da se dogovore oko jednog trenima. Ako Zajednica odlučuje, onda treba da kažu i gotovo. Nama znači jedan dan duže odmora, to je normalno, da se odmore. Ali to će možda da se desi Zvezdi sledeće godine. Ja ako budem sledeće godine i ako se slično desi, ja bih rekao da izađemo u susret ekipi koja je imala manje odmora. Ako ide u krug, nikad se Zvezda i Partizan neće dogovoriti. Ako već ne mogu, onda ima pravilnik i zna se šta sledi posle toga Ako treba da igramo u sredu, igraćemo. Ako treba u četvrtak, igraćemo. Moramo da izađemo. Sad, da ne ide da jedni drugima ne daju. Slično je bilo u Kruševcu, ko odlučuje, sudija ili neko tamo. Ako sudija odlučuje, onda nema šta da se čeka - rekao je Petrić, pa se osvrnuo na utakmicu:

- Ulazimo u ritam četvrtak-nedelja i nadam se da ćemo ostati duže u njemu. Igramo protiv ekipe koja je izgubila oba meča. Protiv Čukaričkog su možda mogli da uzmu i bod. Mi idemo Spartaku posle Evrope i nadam se da su igrači spremni za ono šta nas čeka. Sve ekipe imaju kvalitet svi se bore za neko mesto. Spartak za opstanak. Iskusni su i navikli da igraju ovakve mečeve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA