Vreme čitanja: oko 1 min.

Rikardo postigao gol u Subotici i izjednačio se s Kataijem: Ovako je Partizan "načeo" Spartak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizanova vedeta je nastavila trku za najboljeg strelca Superlige

  • 1

Fudbaleri Partizana igraju protiv Spartaka iz Subotice meč 22. kola Superlige, gde na gostujućem terenu pokušavaju da se "revanširaju" za pretrpljeni poraz u prvom delu sezone, kada su gosti sa severa Srbije odneli plen iz Beograda pobedom od 1:0.

Partizan je dosta bolje otvorio ovu utakmicu, počeli su da prate od samog starta meča i to im se isplatilo u 41. minutu.

Kvinsi Menig je uzeo loptu na svojoj polovini i hirurški preciznom loptom je uposlio Rikarda, koji je potom pobegao odbrani Spartaka, ostao je oči u oči sa golmanom Dubljanićem, te ga je i rutinski savladao poslavši loptu pored njegove noge.

Ovim golom je Rikardo uspeo i ponovo da se izjednači na listi strelaca u Superligi sa Aleksandrom Kataijem iz Zvezde, koji je postigao gol protiv Čukaričkog. Obojica sada imaju po 12 golova u dosadašnjem toku takmičenja, dok Rikardov gol možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Lazetić: Dočekao sam i to da kažem hvala sudijama iz VAR sobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizanovac

    20. februar 2023 | 08:14

    Rikardo, Nahto,Vujačić i Popović mogu da budu u Partizanu, ostali da se pitaju da li zaslužuju dres Partizana. Trener i uprava takođe nisu ljudi koji treba da vode Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA