Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan doživeo potpuni potop u Humskoj: Evo golova Diopa kojim je šokirao crno-bele

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne piše se dobro Partizanu...

  • 5
Šerif, Partizan Printskrin: Youtube / RTS Sport

Partizanu se ne piše dobro u Humskoj, jer se nalaze na rubu eliminacije iz Lige konferencija od moldavskog Šerifa. Gube crno-beli sa 3:1, iako su imali prednost od 1:0, ali je tada na scenu stupio Muhamed Diop, sa dva gola.

Po Partizan je sve krenulo loše od kiksa Siniše Saničanina koji je načinio penal, ali je pravi potop za njih došao u 46. minutu, nadoknadi prvog poluvremena, kada je Muhamed Diop dobio loptu na šesnaestercu, lepo se namestio i pogodio dalji ugao gola Popovića.

Nije mogao golman Partizana ništa u ovoj situaciji.

Rezultatom od 2:1 se otišlo na poluvreme, Šerif je time imao produžetke u rukama, ali po uvodnim minutima u drugom poluvremenu, ali je ponovo isti fudbaler stupio na scenu. Muhamed Diop je ponovo uzeo loptu, namestio se i raspalio po lopti. Popović je dosta loše stajao u ovoj situaciji, pa je nastradao njegov prvi ugao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    23. februar 2023 | 20:39

    Koji partizan, koja zvezda,,,koji fudbal u Srbiji,,,to je samo teren za najvece pljacke i kradje drzavnih para,,mafija, olos ,,,

  • Nik

    23. februar 2023 | 21:13

    Prosecan grobar "ko jos prati fudbal"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA