≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Glupo smo ispali, posle penala je krenulo naopako": Pantić žali zbog poraza, kaže da je Partizan bolji tim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije crno-belima ništa išlo na ruku, pogotovo nakon penala koji je skrivio Saničanin

  • 12
Danilo Pantić, FK Partizan Foto: Telegraf

Fudbaleri Partizana su pretrpeli veoma bolan poraz u Ligi konferencija od Šerifa u Humskoj, gde su poraženi sa 3:1, a čime su i eliminisani iz daljeg toka ovog takmičenja.

Teško je objasniti šta se desilo sa Partizanom, imali su crno-beli prednost od 1:0, imali su i inicijativu, ali se sve slomilo kada je Saničanin skrivio jedanaesterac. Upravo to je posle utakmice istakao i Danilo Pantić, fudbaler crno-belih.

- Videli ste sve. Razočaravajuće, na kraju sve... Krenuli smo dobro utakmicu, od penala je sve krenulo nizbrdo, imali smo sve pod kontrolom u prvih 15-20 minuta, ne znam tačno. Stekao se utisak da možemo da im damo još gol ili dva i da zatvaramo utakmicu, ali eto... Posle tog penala sve je krenulo nizbrdo, nismo uspeli da se vratimo u meč i mislim da smo glupo ispali, ispali smo nezreli.

Upitan je Danilo, da li je i samopouzdanje ekipe bilo uzdrmano zbog svega, gde je on istakao da su crno-beli zapravo i bolji i kvalitetniji.

- Mogu da govorim iz ličnog iskustva, kako se osećaju ja to ne znam. Na kraju je bitno da smo ispali od ekipe od koje smo bolji i kvalitetniji.

Partizan je primio gol pred kraj poluvremena, a onda su novinari pitali i Danila Pantića o čemu se pričao u svlačionici.

- Pa ništa, od početka utakmice je bio plan da ih sačekamo na našoj polovini da probamo iz kontri i polukontri, kao što smo dali gol. Znali smo da oni gaje taj neki stil igre gde dva štopera udaraju duge lopte, hteli smo da budemo kompaktni, fizički su spremna ekipa. Posle tog penala, drugi gol u poslednjem minutu u poluvremenu, izašli smo da idemo dalje, a onda drugi minut drugog poluvremena, nemoguće je okrenuti, moguće je tačnije, ali nismo uspeli

Video: Lalatović smiren posle poraza u Kruševcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    23. februar 2023 | 21:31

    Mali. Još da piješ mleka. Bolji ste ? Od Mladosti 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Душан Краишник Бања Лука

    23. februar 2023 | 21:33

    Buaaaaaaa pa dokle više izgubiš 3-1 i ti bio bolji 👎🏻👎🏻👎🏻🤮🤮🤮

  • Njaah

    23. februar 2023 | 22:07

    Je l' ovaj dečko igrao uopšte???Ko je njega slagao da je fudbaler....da je iole pametan,cutao bi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA