≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Šokantan poraz, bili smo bolji na početku, ali...": Sveta Marković zatečen eliminacijom od Šerifa

Vreme čitanja: oko 2 min.

Štoper Partizana ne može da "svari" činjenicu da je ekipa poražena, a da je bila bolja

  • 13
Svetozar Marković, FK Partizan Foto: Telegraf

Fudbaleri Partizana su eliminsani iz Lige konferencija, nakon što nisu uspeli da odbrane prednost od 1:0 iz prvog meča, te su na svom stadionu poraženi sa ubedljivih 3:1 od Šerifa iz Moldavije, iako su i u ovoj utakmici imali prednost.

Partizan je odlično otvorio utakmicu, imao je prednost, ali se sve srušilo i stigao je poraz. Muhamed Diop je sa dva dalekometna šuta presudio crno-belima, dok je impresije o meču izneo i Svetozar Marković, štoper ekipe Partizana.

Marković je istakao da je ovo šokantan poraz za ekipu crno-belih.

- Sigurno da je šokantan, šta da kažem. Ušli smo dobro u utakmicu, u prvih 15-20 minuta imali smo dosta dobrih situacija, problem mislim da je bio to što smo trebali poslednjih pet minuta da zatvorimo utakmicu da na poluvreme odemo s rezultatom koji nama odgovara. Onda isto tako da prvih pet minuta uđemo u sigurnost i da pokušamo da igramo, nažalost, mislim da smo u 60 od 90 minuta radili ono što treba, to je to...

Za Partizan je sve krenulo nizbrdo nakon penala koji je načinio Siniša Saničanin, za koji Marković nije siguran da je jedina stvar koja je presudila.

- Pa sad da li je samo taj penal ili ne, nije toliko do penala, ali smo nekako pali u igri, prvih 15-20 minuta, imali smo dosta šansi, dobro smo igrali i stajali smo dobro. Ali, odjednom smo pali dosta.

Ovo nije prvi put da Partizan ove sezone primi velik broj golova na svom terenu, pošto je prethodno i u prvenstvu pretrpeo poraz od Mladost GAT-a, koji je slavio sa 4:0 u Humskoj.

- Ne znam šta bih rekao, verovatno da znamo, mi bismo to popravili, nama sigurno nije lepo da gubimo utakmice i primamo toliko golova, ali daćemo sve od sebe da popravimo u budućnosti i da igramo sve bolje i bolje

Za kraj, Marković se osvrnuo i na predstojeći meč protiv Crvene zvezde, koji će biti odigran 3. marta.

- Kao i uvek, nema mnogo vremena da patimo zbog ovog poraza i da mnogo razmišljamo o njemu, moramo da se okrenemo novoj utakmici.

Video: Aleksandar Popović: Nama je sigurno najteže ovom eliminacijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    23. februar 2023 | 21:59

    I mi smo zateceni kako se neki od vas bave ovim sportom

  • Grobar

    23. februar 2023 | 22:01

    Koliko je kikseva ova odbrana napravila samo ove sezone.

  • Vapaj

    23. februar 2023 | 22:32

    Ej Svetko - ne igra se kolo 30 sec🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA