Vreme čitanja: oko 1 min.

Levandovski ne igra El Klasiko protiv Reala, Ćavi se izvinjavao navijačima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poljak povredio tetivu

  • 0
Robert Levandovski Foto: Tanjug / AP

Fudbaler Barselone, Poljak Robert Levandovski, odsustvovaće sa terena oko dve nedelje zbog povrede tetive, prenose španski mediji.

Levandovski se povredio u nedelju veče, na meču 23. kola La Lige protiv Almerije (0:1). Barselona je saopštila da se poljski fudbaler nalazi na listi povreda, ali nije navela koliko će morati da pauzira.

Međutim, španski mediji tvrde da će Levandovski da pauzira dve nedelje, što znači će da propusti prvi meč polufinala Kupa kralja protiv Reala koji će biti odigran u četvrtak u Madridu.Levandovski neće igrati i na naredna dva meča u LA ligi protiv Valensije i Atletik Bilbaa.

S druge strane, trener Barse Ćavi Ernandez izvinio se navijačima katalonskog kluba zbog poraza od Almerije.

FK Barselona - FK Espanjol Foto: Tanjug/AP

- Ljut sam, jer smo odigrali najgoru utakmicu ove sezone, posebno u prvom poluvremenu. Moramo da se izvinimo navijačima, potpuno smo podbacili. Ne razumem šta se desilo u prvom poluvremenu. Možda smo umorni, posle eliminacije iz Lige Evrope. Grešili smo u prvom poluvremenu i zbog toga moramo da se izvinimo navijačima. Moramo da budemo samokritični, pošto smo do sada bili dobri u La Ligi.

Ćavi je tokom utakmice dobio žuti karton, što mu je peti ove sezone u La Ligi. On neće moći da vodi Barselonu na narednom meču u španskom prvenstvu protiv Valensije, koji je na programu petog marta.

- To je moja greška. Protestovao sam, a nije trebalo da to uradim. Zbog toga služi žuti karton, sada krećem ispočetka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA